Forandring der fryder

Annonce for Desenio

Det er efterhånden 4-5 måneder siden, at jeg flyttede rundt på største delen af vores møbler i stuen. Trods dagene er er gået og meget er sket siden, er væggene herinde stadig tomme. For det er lidt af en proces, det med at udsmykke så store vægge som vi har. Men tidligere på ugen gik jeg igang. Siden vi flyttede ind i 2018, og faktisk også før har jeg shoppet plakater hos Desenio, hvor udvalget er stort og priserne er til at komme til for. Når man ikke har spenderet flere hundrede kroner for en plakat, kan man også tillade sig at skifte den ud med en ny, når man får lyst. Og kender jeg mig selv ret, så får jeg den lyst i ny og næ.

I weekenden har Desenio 25% rabat og med min kode ”Lyngholm10” får du ekstra 10% rabat oveni.Koden gælder indtil 9. marts.

Men tilbage til i onsdags. For her blev stuen altså udsmykket på ny. Og den store forvandling, synes jeg i skal have lov at se. For den giver både liv, varme og følelsen af hjem.
Nu glæder jeg mig faktisk endnu mere til, at Lasse kommer hjem fra Beograd, for normalt plejer vi at være to om sådanne projekter. Og jeg fornemmede en smule skepsis, da jeg fortalte at jeg selv ville gå igang med plakaterne her. Men jeg er 95% sikker på, at han synes det er blevet lige så godt som jeg. Vi får se. God weekend til jer.

Mine Desenio plakater har følgende navne
Balancing Shapes (50×70)
Dotted Pattern (30×40) Double Rainbow (50×70)
black paint (30×40)