Sådan laver jeg krøller på 7 minutter

Annonce for Cocopanda

Et af de spørgsmål jeg ofte får, er hvordan jeg laver krøller i mit hår. Jeg bruger flere forskellige metoder, men i dag får i den hurtigste og absolut nemmeste. Det er uden tvivl den metode jeg oftest vælger at bruge i hverdagen, når håret skal krølles. Som mor til to små skønne størrelser, kan jeg ikke just prale af oceaner af tid på badeværelset. Krøllerne her i indlægget kan jeg og i (med lidt træning) lave på 5-7 minutter.

Men inden vi kommer så langt, må jeg slå et slag for gode hårprodukter. For det gør en verden til forskel. Og alt på Cocopandas side kan i få 10% rabat på med koden METTE10, både varer der ellers aldrig sættes ned, og i forvejen nedsatte varer. Dertil får i gratis fragt med koden METTE.

Efter jeg stoppede med at købe shampoo samme sted som jeg købte toiletpapir, har min manke fået en anden tekstur. Nu elsker jeg en hårvask med bl.a Kevin Murphy produkter eller Kerastase.
Mit hår har tendens til at klaske sammen, og derfor styler jeg med produkter der giver et løft og fylde. Jeg har prøvet et nye produkt der hedder ‘Body.Builder’ fra Kevin Murphy som er en volumen mousse, der giver mig gigantisk hår – og jeg er vild med det.

‘Must-haves’ til store lækre krøller der holder hele dagen (og dagen efter)

Inden jeg begynder at krølle håret, bruger jeg ‘Heat Protect Spray’ fra GHD. Det har jeg gjort i mange år, samme produkt hver gang. Den beskytter og giver et godt hold på krøllerne, så de ikke forsvinder i løbet af dagen.

‘Jeg hapser en bane hår, sprøjter heat protect spray i, og krøller derefter i 8-10 sek’

Det sker aldrig, at jeg deler håret op før jeg begynder at lave krøllerne. Det har jeg simpelthen ikke tid til. Så jeg hasper i stedet en bane hår, og arbejder mig hele vejen rundt. Selvom det er mere tilfældigt, så kan jeg godt lide resultatet. Til krøllerne her bruger jeg en classic curve wand fra GHD. Jeg er all in på GHD og kunne ikke forestille mig at bruge andet, både hvad angår glattejern og krøllejern, da jeg har været tilfreds kunde siden 2008.
Krøllejernet her er unikt i den forstand at det ikke er rundt, men ovalt. Det giver en anden form på krøllerne, der i min optik ser mere naturlig ud og knap så stylet ud. Det falder lige i min smag.

Hvis i har brug for at se en video guide til hvordan krøllerne laves, kan i finde et højdepunkt under mine stories på instagram. Kig efter Krøller på 7 min.

Valter stod op fra sin lur, så jeg fik ikke givet det sidste finish. Til gengæld synes jeg, at det er blevet super fint på de 5 minutter jeg brugte