SOS Favoritter til tør og irriteret hud

Annonce for A-Derma

For fire uger siden sad vi udenfor (på min fødselsdag), og nød at temperaturen for sidste gang i år nærmede sig de 30 grader. Selvom det kun er én måned siden, så føles vejret som en stor kontrast. Og da især hvis jeg kigger på min hud, som altid har været let påvirkelig af omgivelserne. Det er stensikkert at min hud omkring læberne incl. mine læber bliver tørre, når været bliver koldere. Jeg mærker allerede nu hvordan det kommer snigende. Hvis i forestiller jer et barn der slikker sig selv for meget omkring læberne, så får i et meget godt billede af, hvordan det ser ud uden den rigtige pleje.
A-Derma bad mig teste et par af deres produkter. Og det blev uden tøven et stort JA TAK herfra, for flere af deres produkter er i forvejen fast inventar her i huset.
For 8 måneder siden brød jeg ud i en lettere panik, da jeg opdagede at Valter havde børneeksem. Alverdens ting blev afprøvet uden virkning. Faktisk nåede jeg at bestille en tid hos vores læge, da det blussede mere øge mere op. Hans kinder var ildrøde og små betændte. Vi fik en tid ugen efter, men endte alligevel med at dukke op hos lægen med den fineste marcipanblød babyhud. I mellemtiden havde jeg naturligvis søgt internettet tyndt for råd, og faldt over A-derma exomega cont cream i en tråd om børneeksem. Så jeg kunne til vores held nøjes med at vise lægen billederne på min telefon af de ildrøde kinder og plamager på albuer og ben.

Tilbage til de tørre læber og huden her omkring. Kulden er syndebukken tænker jeg, og det betyder naturligvis også at en del af årsagen er de timer jeg tilbringer udenfor. Sagen er bare den, at jeg elsker den friske luft. Jeg går dagligt ture med Erwin, og finder også stor glæde ved at hoppe i løbeskoene. Dertil er Amilia og jeg en del ude i haven, især i weekenderne hvor Lasse altid arbejder.
Ser vi vores snit til at komme ud imens Valter sover i barnevognen, jamen så hopper vi i tøjet uanset vejr. Legen er bare sjovere og varer længere udendørs.

Mine tre nye SOS Favoritter

A-Derma Dermalibour+ Barrier
Denne her er hamrende smart. Den danner nemlig et usynligt ‘skjold’ på huden, som fungerer ved at isolerer og beskytter mod eksterne påvirkninger, som for mit vedkommende er kulden. For en baby kunne det fx være klorvand, eller for en der vasker hænder ofte, kunne den også danne en beskyttende hinde.
En barriere creme som den, gad jeg godt have haft kendskab til længe før. Heldigvis bliver man jo klogere med alderen. For det giver jo rigtig god mening, at skærme for de påvirkninger der giver mig den tørre hud.
Måske jeg endda kan gå igennem en vinter uden tør hud og læber i år.
Valters søde buttede babykinder har også fået et lag, et par gange de sidste uger inden kan er puttet i barnevognen.

A-Derma Dermalibour Repairing Cream
Er genial til tør og irriteret hud. Udover at den er god til min tørre hud under læberne, så er den god til de skrammer Amilia kommer hjem med fra Børnehaven. Og dem er der en del af for tiden. I sommers var det knæene der stod for skud, men de sidste uger er hun kommet hjem med rifter på kinder og skrammer i panden.
Cremen indeholder Rhealba® Havrekimekstrakt og kobber/zink kompleks, som virker irritationsdæmpende og øjeblikkeligt beroliger, renser og reparerer huden
Den kan også bruges til en rød babynumse. Man kan vel kalde den en alt i en creme.

A-Derma Dermalibour Repairing Stick
I samme kategori har A-Derma lavet en stick med samme reparerende effekter som cremen. Den er perfekt til læberne, hvis man spørger mig. Den er lille og er blevet fast inventar i min taske.
Udover at den er genial til læberne, så fungerer den også perfekt til insekt bid. Noget Amilia har været ramt af en del gange denne sommer. Én af gangene blev huden meget irriteret, og jeg ville ønske jeg her havde haft kendskab til stick’en her.

Respekt for mennesket og naturen + en rabatkode på 20%
Udover at A-Derma laver nogle badass produkter der VIRKER. Så er de seje på flere parametre. De arbejder nemlig ud fra en vision og forpligtelse om at respektere mennesket og naturen.
Det betyder at den unikke ingrediens Rhealba Havre®, som er balanceskabende, beroligende og reparerende kun dyrkes i Sydvestfrankrig efter økologiske, og bæredygtige produktionsstandarder. De fokuserer hele tiden på at blive bedre ift. deres påvirkning på miljøet. Indtil videre har de på 4 år brugt 32% mindre vand, og 9% mindre primær energi på at producere den samme mængde produkter.
Derudover genanvender de 99% af produktionsaffaldet. 100% af planteresterne omdannes til kompost og 100% af pap og papiremballager, der bruges til A-Derma produkterne, kommer fra FSC/PEFC certificeret, bæredygtigt skovbrug. Der er flere facts at finde, men jeg tænker at jeg stopper inden det bliver for langhåret (I kan læse mere her). Til gengæld synes jeg også at det er fedt, at jeg kan dele en rabatkode med jer der giver 20% på alt fra A-Derma indtil d. 6 oktober 2019. Kig forbi webapoteket, hvor rabatkoden Mette20 kan anvendes.