By KlipKlap foldable fitness

I dag var dagen hvor jeg i samarbejde med By KlipKlap skulle afholde mit foldable fitness event i Aarhus. Formålet var at vise mødre og deres babyer, hvorledes Valter og jeg bruger madrassen til at få trænet her i hjemmet. For med babyer er det ikke altid lige let at få tid til træning, så indimellem klemmer jeg 30 minutter ind på min By klipklap 3 Fold madras imens Valter er vågen, og bagefter bliver han så dejligt træt. For træning med Valter ved min side eller som ‘medhjælper’ stimulerer så sandeligt også ham.

Vi gennemgik 11 forskellige øvelser, og selvom det var træning med kropsvægt/baby var der sved på panderne. I samme omgang kunne jeg for første gang træne i mine nylancerede eyda tights. Jeg er vild med den grønne farve som i kan se bedre her.

Herhjemme står vores 3 fold madras i stuen og har gjort det siden vi fik Amilia. Vi leger på den hver eneste dag, for Amilia er stadig så lille at hun ikke sidder på sit værelse og leger, hun vil naturligvis være hvor vi er. Den kan laves til en tunnel, eller til en ‘bus’ dee kører rundt i huset. Og til baby Valter er madrassen også genial. Vi ligger rigtig meget og leger med ham på. Her kan kan både få flyeture, ligge på ryggen og trille til maven, lege og af og til tager han sig en lur på den, når leg med mor gør ham træt.

Jeg kommer til at afholde flere af disse events i fremtiden. Hvis det er noget for jer, så hold øje med instagram. Der er nemlig kun 10 pladser pr. hold så det er først til mølle.