Brun med selvbruner fra Matas

Annonce for Matas
Jeg er ikke den eneste mor der sidder meget i skyggen, dét fik jeg konstateret forleden da jeg talte om selvbruner. Min udsigter til at blive brun af solen er lange. Om det nogensinde igen bliver noget jeg stræber efter, det tvivler jeg på. For når jeg endelige engang i fremtiden kan slænge mig på en solvogn, så bliver det nok for at slappe af. Hvem gider vende sig hver 15 minut for at få sol på alle sider? Haha.

Var jeg typen der hurtigt fik en lækker kulør, kan det være jeg havde en anden holdning til det. Men faktisk synes jeg det tager alt for lang tid, og så bliver jeg alligevel mere rød i ansigtet og på brystet end brun. Mine skinneben og hænder tager dårligt imod farve, så de forbliver blege. Alt i alt, kan i nok godt forstå hvorfor jeg efterhånden er så glad for selvbruner.Det giver mig en jævn, lækker og hurtig kulør. Dét kan jeg bruge til noget.

I mit forrige indlæg har jeg afprøvet en selvbruner ansigtscreme, og en selvbrunermousse Instant begge fra Matas. Nogle af jer har spurgt til om man får samme farve med de to produkter. Og faktisk synes jeg det er lidt et trick spørgsmål haha. For farverne matcher, men i ansigtet er farven lysere. For mig er det perfekt, for jeg ville helt bestemt se crazy ud, hvis jeg var præcis så mørk i hovedet som på kroppen.

I dag vil jeg fortælle lidt om Matas selvbruner spray Instant. Det er nemlig mange år siden jeg har ‘arbejdet’ med spray, da jeg er mere en ‘mousse-type’. Før i tiden har jeg formentlig begået den fejl, at jeg har sprøjtet på huden med sprayen uden at bruge en handske bagefter. Det gav nogle sjove plamager, så det kan klart anbefales at investere i en handske, og evt sprøjte på denne og påføre, dét fungerede for mig. Farve bliver mindst lige så flot og lækker som med moussen, så jeg tænker det er en præference sag om man bedst kan lide den ene eller den anden. Dog er der i spray udgaven mulighed for at vælge enten en light, eller en medium. Det er selvfølgelig en fordel.

Til sidst vil jeg blot nævne at Matas har et stort udvalg af selvbrunerne som er svanemærkede og uden parfume. Så her imens jeg ammer kan jeg sagtens bruge de fleste med god samvittighed, det er jeg ret vild med.

Spørg endelig hvis i ligger inde med spørgsmål 🙂