Et kig i badeværelsesskabet

Annonce for Elgiganten
 I får i dag et lille kig bag mit badeværelsesskab, hvor der gemmer sig nogle af mine rutiner. Som i sikkert kender fra jer selv, kan der være nogle ting man afprøver for en periode, og andre rutiner er nogle man har i årevis.
Bag lågen finder man min OralB tandbørste, en rutine der kom til i efteråret. Bevares – jeg har naturligvis altid børstet tænder, men jeg har skiftet fra manuel til en elektrisk tandbørste. Et skift jeg er rigtig godt tilfreds med, da mine tænder føles renere. Dertil har jeg en visdomstand der i flere år har været på vej. Hvorfor det skal tage så længe det forstår jeg ikke. Men ikke desto mindre kræver den ekstra opmærksomhed ifht ´rengøring’ og dét klarer tandbørsten til ug! Skulle man børste for hårdt, lyser tandbørsten rødt. Den har flere forskellige funktioner, som fx pro clean, whitening eller gum care. Den rose gold model som min, kan i få 300,- rabat på ved at bruge koden SMART300 på elgiganten.dk
Min nabo er desuden min tandlæge, så man tør jo ikke andet end at passe ekstra godt på sine bisser. haha.

Min hudpleje varierer fra tid til anden, da min hud opfører sig forskelligt alt efter sæson, søvn og kost. I øjeblikket forsøger jeg at give min hud ekstra pleje, for søvnkontoen er i underskud og amning har måske endda også en indflydelse på at jeg føler mig en smule som en tør rosin haha. De sidste 5 år har jeg brugt en ansigtsscrub fra Rudolph care, der hedder Acai Facial Scrub Mask. Virkelig god! Den giver min hud lidt ekstra liv, når den virker tør og grå.

Hver 4-5. uge farver jeg mine bryn med permanent farve. Det gør mit liv så utrolig meget lettere, da jeg ellers skal tegne mine bryn op hver eneste dag. Dertil synes jeg også det ser pænere og langt mere naturligt ud når de er farvet. Det første døgn efter sådan en omgang farve, kan det godt se lidt vildt ud. Herefter aftager farven, så i kan snildt kaste jer ud i det. Det er easy peasy.
Apropos at gøre livet lettere, så er jeg nok ikke den eneste der er træt af at barbere ben. Jeg er med på at jeg bare kan lade det gro, men dét synes jeg virkelig ikke er pænt. Så nu tester jeg epilatoren Silk-epil 9 fra Braun, som har en SensoSmart teknologi, der betyder, at den med mindre tryk fjerner selv de helt korte hår. Jeg har for år tilbage epileret mine ben, og det fantastiske er jo at benene er glatte i langt længere tid, end når man shaver. Af og til synes jeg nemlig, at hårene allerede er groet ud dagen efter, når man bruger en shaver. Epilatoren kan ligesom en shaver bruges i badet, da den tåler vand. Noget jeg klart vil anbefale, da det muligvis godt kan mærkes lidt, når man bruger den i starten. Heldigvis aftager det, desto længere man bruger den, så det kræver lidt tålmodighed. Men vand fra bruseren er altså rart, og lindrer efter min mening. Nu når der forhåbentlig snart bliver sommervejr og tid til bare ben, kunne det da være rart at fortsætte med at epilere, så jeg kan bekymre mig mindre om stikkene skinnebenshår. Jeg må bide tænderne en smule sammen de første par gange, for resultatet er jo super godt. Ellers har epilatoren faktisk også en shaverfunktion man kan skifte til om man vil. Og vil man holde hjemmespa, så er der faktisk nogle skønne muligheder, for man kan også skifte epilatorhovedet med to forskellige eksfolieringsbørster til kroppen. Til ansigtet følger der også en børste der kan bruges til at fjerne døde hudceller. Med to små børn, kunne jeg virkelig godt bruge sådan en hjemmespa-aften, for der er nok lange udsigter til at det bliver ude af huset. Epilatoren giver Elgiganten jer selvfølgelig også rabat på. Så derfor kan koden SMART500 benyttes her til at få 500,- i rabat. Begge koder her i indlægget gælder resten af maj måned, og kan kun anvendes ved køb af tandbørsten og epilatoren.