Skoene fra vores fællesshoppetur + Vinder af konkurrencen

Annonce for Pawsko
Dette skriv her jeg set frem til at dele, for i dag skal vinderes af de 1000,- til Paw Sko nemlig findes. Der var mange skoelskere i kommentarfeltet, så at kunne gøre dagen endnu bedre for én af jer, det er da den mest herlige tjans.

De tre par sko Lasse og jeg tilsammen kom hjem med fra butikken, er allerede blevet brugt rigtig meget. Lasse’s Ecco sko blive brugt stort set hver eneste dag på job, altså når han ikke har fodboldstøvler på. Hans kollegaer har endda også rost dem!? Tænk, jeg troede ikke rigtig det var en ting mænd gjorde så meget i, det med at rose hinandens outfit. Ikke desto mindre, er han da blevet endnu mere glad for dem efter. Mine sko traver jeg også rundt i. Gabor støvlen er svær at forklare hvor skøn den er på foden. Jeg bruger den ofte i hverdagen til jeans. Farven elsker jeg stadig. Det nemme valg havde været en sort støvle, men den brune giver bare noget helt og aldeles andet til et outfit. Angulus skoene bar jeg i søndags til min nieces nonfirmation. Festen blev holdt i telt i min søsters have, og havefest er jo ikke altid forenelig med stilletter, hvilket også havde været alt for koldt her i det dårlige maj vejr. Så angulus skoene med ‘lak looket’ var det rigtige valg.Vinderen at de 1000,- blev Anne med kommentaren’ Jeg ville nok finde mig et par pæne sandaler med lidt hæl så jeg kan være klar til alle sæsonens bryllupper som der er i vente denne sommer 😍🎈🥂 og så jeg ikke ser så lille ud ved siden af min høje flotte mand 😉’

Hun og naturligvis også jer andre, kan tage et kig i Paw Sko’s fashionkatalog og ellers kan jeg varmt anbefale at besøge en af deres butikker rundt omkring i landet.