Den solbrune kulør til os der altid sidder i skyggen

Annonce for Matas
Nu har jeg snart været mor i tre år. Tre år med masser af udendørs timer, og et helt andet forhold til solen end før jeg blev mor. For pludselig går jeg op i at vi leger i skyggen, påfører os solcreme og passer på i timerne midt på dagen. For mine små unger skal for alt i verden ikke skoldes af solen. Jeg glemmer aldrig følelsen af at ligge med kartoffelmel på hele kroppen – hjælper den slags overhovedet på en solskoldning? Det giver komisk nok overhovedet ingen mening i mit hovede.Vi passer på solen herhjemme, men opholder os selvfølgelig også i den. Men for mit vedkommende ikke i nærheden af de timer jeg spenderede i solskin pre-børn. Amilia har en størrelse nu, hvor hun ikke sidder i skygge hele dagen, men det gør Valter så til gengæld til både når han sover i barnevognen, og når han er vågen. Sammen med mig, altså i de vågner timer. Så jeg har altså opgivet alt håb om, at få en lækker solbrun kulør de næste mange år. I hvert fald på naturlig vis. For det er ikke kun i sommer månederne, men faktisk hele året rundt at jeg tyr til selvbruner. For solkysset hud kan altså noget. Jeg synes jeg ser friskere ud, yngre og ærlig talt bare pænere ud, når jeg har kulør på både krop og ansigt.
Så mit selvbruner er jeg ikke kun glad for, men absolut begejstret for.Matas har lavet en ny af slagsen, faktisk flere i deres serie af striber. Min favorit er deres instant selvbrunermousse, da den giver farve med det samme. Ret praktisk hvis man står med blege ben, og får lyst til at hoppe i en sommerkjole hvor benene bliver vist frem. Mousse er i min verden den nemmeste slags selvbruner at arbejde med, og især når den er farvet som denne. Så kan man danne sig et overblik over hvor på ‘kortet’ man har malet, og hvor man mangler. Ret praktisk hvis man vil undgå camouflage looket 😉
Den kan påføres med deres selvbruner handske, både på krop og ansigt om man vil. Foretrækker man creme til ansigtet, (det gør jeg nemlig) så kan man i stedet bruge deres Matas selvbruner ansigtscreme, som også giver fugt. Vil man gå forsigtigt til værks, kan man altid blande lidt af sin dagcreme sammen med selvbruneren. Bare lige et pro-tip fra mig til dig. Synes man ikke der er nok gas på farven, så gentager men naturligvis bare.
Er der andre end mig der tager en sæson uden solbadning? Små børn tillader jo heller ikke ligefrem, at mor og far ligger stille alt for længe, det husker jeg da fra min egen barndom. Solbadning var da for kedeligt 🙂