På fælles shoppetur i PAW SKO + Vind gavekort på 1000kr

Annonce for Paw Sko
Det jeg synes er sværest at shoppe på nettet, er uden tvivl sko. Ikke nok med at skostørrelsen kan svinge lidt fra det ene mærke til det andet, så skal pasformen være helt i skabet. En trøje kan sidde på et hav af forskellige måder, alt efter om man kan lide den oversize eller tight. Med sko fungerer hverken for stort eller for småt, og komforten bør man heller ikke på kompromis med. Af den årsag kan jeg godt lide at shoppe sko i butikkerne.

Lasse, Valter og jeg besøgte for et par uger siden Paw Sko i Herning Centeret. En butik med et stort udvalg af forskellige sko til både kvinder og mænd, og så kan man jo passende gøre det til en fælles oplevelse at shoppe sko, når der er noget for en hver smag. Lasse vidste hjemmefra hvad han gik efter. For han har længe talt om et par ECCO sko, han havde set sig lun på. Og netop ECCO er et af de mange mærker Paw Sko fører. Mig derimod lod mig inspirere. Tidligere på ugen var jeg ude for at shoppe en fødselsdagsgave til min veninde Anna, og her overhørte jeg en samtale hvor ekspedienten sagde at brune sko, var det helt rigtige til foråret. Den tanke bed sig åbenbart fast, for jeg faldt hurtigt over et par skønne lysebrune Gabor ankelstøvler. De passer fantastisk til min forårsjakke, som mange af jer spørger til. Det look skal jeg nok vise jer, inden længe. Lasse hoppede med på bølgen og valgte ECCO skoene i en lidt lysere brun nuance.
Det andet par sko jeg kom hjem med er fra Angulus. Et mærke jeg også er vild med. Amilia havde de sprødeste vinterstøvler fra mærket forrige år, og siden da har jeg set mig lun på mange af deres sko til voksne. Så nu skulle ét af de par være mine. Og faktisk kan de også blive dine, for i samarbejde med Paw Sko, har jeg fået lov at udlodde et gavekort til en valgfri Paw Sko butik på 1000,-  For at deltage skal du skrive en kommentar til indlægget her. Evt. skrive hvilken type sko du ville bruge gavekortet på. Er det sandaler, sneakers, støvler eller andet?

Du kan se flere sko her.