Påsketur til Fårup Sommerland

Inviteret af Fårup Sommerland
Vores påske har stået på den dejligste oplevelse. To dage på familie påsketur til Fårup Sommerland. Sådan en oplevelse der varmer bare ved tanken om, hvor herlig den var. Siden vi fik invitationen i form af et gækkebrev, har Amilia været fuldstændig elektrisk. Hver morgen kom hun ind til os og spurgte ‘Hvor mange dage er der nu til Fårup Sommerland?’ Så da dagen endelig kom, var der julelys i de små øjne. Vi kørte afsted fredag over middag, for planen var nemlig at overnatte på Hotel Fårup, som er kåret til det 4. bedste hotel i landet. Og når man overnatter på hotellet, har man adgang til parken både på ankomst, og afgangs dagen.

Hotellet var i aller højeste grad børnevenligt, og den flotte køjeseng i træ var vi alle ret imponeret af.
Billedet ovenfor fangede jeg idet vi åbnede terrassedøren, og Amilia fik øje på rutchebanerne en spytklat fra vores værelse. Hun både hoppede, baskede med armene og skreg af glæde. Alt i alt en meget spændt lille pige. Vi tog en hurtig rundtur i parken, og prøvede en enkelt rutchebane inden den stod på aftensmad og puttetid, for hendes vedkommende.
Da begge børn sov, kunne Lasse og jeg nyde lidt voksentid imens solen gik ned. Det var simpelthen så hyggeligt, og rart ikke bare at smide sig foran tv’et som hurtigt kan blive en kedelig vane.
Morgenøjne og nattøj, efter en skøn nattesøvn. Hele familien startede dagen med en halv time i dobbeltsengen, til Ramasjang. Herhjemme har vi ikke tv i soveværelset, så det var super hyggeligt at kunne ligge sammen og vågne helt. Herefter stod den på morgenbuffet, inden en hel dag i parken ventede os.
Mit absolut yndlings billede fra dagen. Selvom det er sløret, så er jeg helt forelsket i smilet på Amilias lille ansigt. Det gør mig så umådeligt glad helt ned i maven, at hun havde det så sjovt. Det er velfortjent som nyudklækket storesøster, at have en dag der 99% af tiden handlede om hende. Valter lå på skift i barnevognen og sov, eller blev båret i bæresele når han var vågen. Han var heldigvis mere end tilfreds med den konstellation. I værste fald havde han været ked af det og utilfreds, men så kunne den ene af os gå retur til hotellet og opholde sig med ham.
Amilia havde fået et grønt armbånd på, hvor der stod at hun var 90,5 cm høj, som hun blev mål til i informationen. Derved var det super nemt at navigere i hvilke forlystelser hun måtte prøve. Og hun kunne stolt vise sit armbånd, når de ville tjekke hendes højde de forskellige steder. Vi var i parken fra 9.30 hvor det åbner for overnattende gæster, som er en halv time før alle andre kan komme ind og indtil ca 14.45, hvor hun ikke længere kunne skjule trætheden. De små ben kunne ikke mere, og øjnene var meget tunge efter alle de indtryk. Trods det at hun kun er 2,9 år gammel, var der masser af forlystelser for hende og ting hun kunne prøve. Havde der været mere energi på kontoen, kunne vi snildt have spenderet flere timer.
Dagen afsluttede med en ballon med pyjamas heltene. Hun var så lykkelig. Lige indtil den fløj væk fra hende, trods det at der var en møtrik i snoren. Den var desværre ikke bundet godt nok til ballonen, så pludselig stod hun med en snor uden ballon akkurat som vi var på vej til bilen. Øv. Det søde personale kom hende dog lynhurtigt til undsætning, og fandt et lille pindsvin som hun i stedet fik lov at få med hjem. Vi bandt ballonsnoren på som et halsbånd, så den ikke også skulle stikke af. Og så var alt godt igen.
Det betegner generelt set personalet både på Hotel Fårup og i parken. De fortjener godt nok en kæmpe omgang ros, for uanset hvor i parken vi var har jeg aldrig oplevet så venlige mennesker. De henvendte sig til Amilia i børnehøjde, og var meget opmærksomme på at skabe en god dag for alle. Sikke et fantastisk miljø for gæsterne.