Om lidt er kaffen er klar

Annonce for Elgiganten

‘May your coffee be as strong as your laundry pile is high’ – der findes en del af de dersens quotes, og det forstår man jo godt. For hvorledes kan dagen starte foruden kaffe? Om det er min morgen- eller formiddagskaffe der er mest elsket, dét kan jeg ikke helt afgøre. Morgenkaffen føles noget så nødvendig, men den bliver til gengæld drukket i en fart. Altså alt imens vi jonglerer med to børn der skal spises af, alle skal i tøjet, Erwin skal luftes, madpakken skal smøres og så skal Amilia afleveres i børnehavnen. Formiddagskaffe derimod kan jeg nyde enten med Valter på armen, eller helt for mig selv. Jeg bliver helt glad af at tænke på det faktisk! Den er måske knap så nødvendig.

I spørger meget til min kaffe, for jeg har vel en tendens til at flashe den her og der. Og i er meget interesserede i min latte art. Jeg kan jo prale af af have arbejdet på cafe, så mine skills kommer fra den tid. Hvad angår kaffe er jeg mest en latte, cappuccino, cortado kind of girl. Men for herren i husets skyld, som er til den helt sorte af slagsen har jeg takket ja til at teste en Philips Senseo Switch 3in1 fra Elgiganten. For dét er den god til, altså sort kaffe og smagen er også mere end godkendt af ham. Spørger du mig, så er det bedste ved den, at den kan lave en hel kande kaffe. Den funktion mangler vi virkelig når vi har mange gæster, hvis ikke jeg skal stå og trykke kaffe ud i flere timer. Så til Lasses fødselsdag her i weekenden, glæder jeg mig til at kunne sætte en hel kande kaffe på bordet. 3in1 maskinen kan udover en hel kande kaffe, også præstere at lave en almindelig kop kaffe, eller et større krus kaffe. Så der er altså mulighed for at dække forskellige behov.

Og så vil jeg dele en lille sød ting med jer. For skal man ud og investere i en maskine som vores, så kan man faktisk invitere en sød veninde, eller sin mor på besøg til kaffe og overraske med en fin buket blomster. For sammen med maskinen får man nemlig et gavekort der kan indløses til Interflora på 275,-

•Køb en Senseo® Switch 3in1 Kaffemaskine (HD6594/00, HD6594/60, HD6594/80, HD6597/50)
•Registrer produktet på http://philips.dk/senseokampagne
•Upload din kvittering
•Oplys din adresse
•Philips sender dit gavekort fra Interflora inden for 30 dage.
Tilbuddet gælder køb i kampagneperioden: 1/2-30/6 2019 eller så længe lager haves. Registreringer modtaget efter 14/7 2019 vil ikke blive behandlet.Gavekortet kan kun benyttes i Interflora tilknyttede butikker.