En kant af sporty

Annonce for ECCO

Da jeg var 15 år overtog jeg et par udtrådte sneakers af en veninde jeg gik til gymnastik med. Længe havde jeg ønsket mig et par magen til, men de var ikke til at støve op. At de var fuldstændig udtrådte og havde et hul i hælen, var jeg ligeglad med. 3 måneder senere smed en fysioterapeut dem i skraldespanden. En dum sko-vane har også været at at købe for små sko. Jeg bruger str. 38, men i nogle modeller har jeg haft brug for lige en lidt mere plads, til de kære tåspidserne. Men så står man der og kigger sig i spejlet, og synes pludselig at en størrelse 39, får fødderne til at se gigantiske ud. Kender i det? Hvordan kan så få ekstra centimeter syne så af så meget mere. Måske fordi jeg ikke er født med verdens længste ben.

Heldigvis er jeg da blevet klogere, faktisk en hel del vil jeg mene. Man får lidt for hurtigt en træls dag, hvis man render rundt med tæer der er krøllet helt sammen. Så nu navigerer jeg udenom den type sko. De skal altså være behagelige, og se pæne ud på mine fødder. For ja, jeg går jo op i hvordan jeg ser ud. Og et lækkert outfit giver lige lidt ekstra til mit humør.

Jeg kan godt lide at mit look har en kant af sporty, for det går godt i spænd med min hverdag og livsstil. Så det nyeste skud på skohylden, mine ECCO OMNI-VENT M, er lige sådan en sko der kan give mit hverdagslook den kant. Jeg er vild med den lyse læder, og så er de vanvittigt gode at gå i. Også i dansk forårsvejr, med regn og slud holder de mine føder tørre, da de er vandtætte. De giver mig  lyst til at gå lidt længere med barnevognen og med Erwin. I nogle sko oplever jeg at få kolde fødder, fordi jeg måske har tendens til at mine fusser sveder lidt (sexet I know), men det er no problemo i disse, mine fødder har det som blommen i et æg.
De har desuden den der GORE-TEX® membran, som man helt sikkert ved hvad er når man har småbørn. For når det kommer til de kære små, så skal de jo have tørre fusser på legepladsen, uanset vind og vejr. Og det er dét Gore-Tex kan. Holde 100% vandtæt og vindtæt. Samtidig med at fugt kan slippe ud. Et stempel man som voksen også godt kan kigge efter på sine sko, for det er altså lækre egenskaber.