Barebells core proteinbars

Annonce for Muscle House Hurtige mellemmåltider, det slår jeg altså er slag for. Især fordi det af og til kniber med, at få spist morgenmad før man egentlig burde kalde det frokost. Sådan kan måltiderne jo hurtigt forskydes, med baby i huset. Og en sulten Mette, er absolut ikke den bedste udgave af mig selv. Hurtige snacks er ofte ikke så proteinholdige og mættende, så jeg kan godt lide at have en kasse proteinbars liggende. I øjeblikket har jeg fem forskellige varianter på skabshylden, og de tre af dem får i dag lidt ekstra kærlighed. De er nemlig nye, uimodståeligt lækre og på introduktionstilbud til 169 ,- for 14 stk.

Core proteinbarerne er en ny lancering fra Barebells. De har et lag med knasende chokolade crisps, derefter et lag med en blød proteinmasse og til sidst en kerne af enten toffie, brownie eller apple pie. Mums. Jeg er tosset med applepie, da jeg synes den skiller sig meget ud fra mange andre proteinbars på markedet. Hvis man gerne vil smage lidt forskelligt, kan man hos www.musclehouse.dk købe en mix box, hvor alle tre varianter er i.