Ingen tur til Marbella Fitness Camp i år


Efter beslutningen var taget, tog det mig nogle uger før jeg kunne ‘nosse’ mig sammen til at få ringet til Lena, som er en af mine kontakter på Marbella Fitness Camp. Selvom det siden sidste år havde været planlagt, at jeg skulle afsted og undervise en uge, var mavefornemmelsen bare ikke rigtig. Siden 2013 har jeg undervist én til to uger på stedet hvert år. Det har været en sand fornøjelse. Hver eneste tur har været unik, og alle deltagerne har været fantastiske. Jeg har haft camps med 50 deltagere, og camps med 12 deltagere, undervist imens jeg var gravid og haft Amilia med to gange. Det hele har haft hver sin charme.

Status pt er jo at jeg er på ‘barsel’. Altså så meget barsel som man nu kan holde som selvstændig, for the show must go on. Nogle uger føles det nærmere som almindeligt arbejde + en baby oveni. Valter er min første prioritet i hverdagene, men jeg kan på ingen måder bare lade tingene stå til. Det giver indimellem nogle perioder, hvor jeg føler mig en kende presset det indrømmer jeg blankt. Især nu hvor vi også har Amilia. I weekenderne er arbejde en by i rusland, for jeg er oftest alene med begge børn.

Så jeg er nødsaget til at skære hvor jeg kan, for jeg kan desværre ikke lave en klon af mig selv 😉 Det vil sige ingen personlig træning, og ingen camps på Marbella Fitness Camp i 2019. Mine varmeste anbefalinger går til Line og Linnea’s Better Faster Stronger Camp eller Cecilies Get Motivated Camp. 

Træningstøjet er selvfølgelig fra EYDA <3