Huawei Matebook 13

Annonce for Elgiganten

Det er mange år siden, at jeg har siddet og arbejdet ved andet end en Mac. Derfor var jeg ærlig talt også skeptisk, da Elgiganten bad mig teste og anmelde en Huawei Matebook 13. Men den nye pige i klassen skal jo også have en chance, så jeg sagde ja.

I løbet af en arbejdsuge sidder jeg ufattelig mange timer foran en skærm, jeg arbejder på bloggen og på Eyda. Så funktionalitet er en selvfølge, men jeg er også en ægte sucker for design. Også når det kommer til elektronik.
Det har jeg gennem tiden skulle høre lidt for, men hvem pokker køber en grim taske selvom den er funktionel? Ikke mig, man kan altså godt få begge dele i en og samme ting. Både hvad angår tasker og laptops. Og i dette tilfælde uden at betale spidsen af en jetjager. For Huawei får min ros for deres design. Aluminium, enkelhed og stilrent design, 13 tommer laptop for priser fra 6999,- Ærlig talt, så synes jeg den er hamrende flot, og klart en laptop hvor man får enormt meget for sine penge sammenlignet med andre brands. Sætter man sig en smule ind i funktioner og sammenligner, så er der bestemt heller ikke gået på kompromis med noget. Tværtimod faktisk.

En Huawei feature som gør livet lettere. I hvert fald hvis man som mig, ofte har sin laptop med på farten, er at den på 15 minutters opladning leverer 2,5 timers brug. Dét synes jeg er fedt, for ej hvor er det irriterende når man løber tør for strøm og skal være koblet til strøm i en evighed. Det giver langt mindre bevægelsesfrihed. Nu hvor jeg er på deltidsbarsel, jamen så arbejder jeg også alle mulige skøre steder i huset. Og heller ikke altid i nærheden af en stikkontakt.

Den kan selvfølgelig levere mere end 2,5 times strøm. En fuld opladning giver 7 timers brug.

Se lige hvor tynd den er. Den vejer desuden kun 1,33kg og er derfor nem at gå rundt med, også i en arm. Huawei Matebook 13 tændes med lynhurtigt touch id

Herhjemme har vi ikke tv i soveværelset. Men engang imellem kan vi nu godt længes efter, at se en film under dynerne. Især efter vi har fået børn. Huawei Matebook skulle have et helt fantastisk lydsystem fra Dolby Atmos, det har vi stadig til gode at teste. Så mon ikke jeg vi snart sætter en tegnefilm på en søndag morgen, og spiser morgenmad i sengen hele familien.