Mig tid med baby

Ego-tid er noget af det man giver afkald på når man får sig en baby. Valter og mig er en enhed, vi hører sammen og han er dybt afhængig af mig. Forleden spurgte Lasse om jeg ville tage med Amilia til gymnastik. Det ville jeg egentlig helt enormt gerne, men skulle Valter blive utrøstelig eller sulten er jeg stadig den eneste der dur’. Så gymnastik må vente, nogle måneder endnu til jeg ikke ammer mere.
Så det der med mig tid, det er temmeligt begrænset. Men i onsdags fik jeg tanket op. Mit hår som i den grad trængte, fik sig en velfortjent omgang hos min frisør Sarah. For mig er det at gå til frisør ikke bare noget der foregår hos en tilfældig. Mit hår betyder enormt meget for mig, og ikke mindst for min identitet. De sidste tre år har Sarah holdt mit hår smukt, og nu har hun åbnet sit eget Sarah Ditlev Hair Studio i Silkeborg.

Valter og jeg var forbi og havde den bedste oplevelse. Det siger altså ikke sig selv, med en baby i en frisørsalon. Men når omgivelserne er rolig og afstressende, og når mor her slapper fuldstændigt af, så gør Valter det også. Så meget at han fik brug for et af de helt store bleskift haha.
Håret er nu barnedåbsklar til søndag, og helt afsindigt smukt. Når jeg har set mig selv i spejlet de sidste dage, har håret gjort mig så glad, og gjort mit humør lige det bedre. Og så gør det jo ikke helt så meget med de trætte øjne, og randerne herunder.
Valter ser noget bekymret ud her. Om det er håndklædet på mit hovede, eller massagestolen ved jeg ikke haha
‘Mor skal ikke have det alt for nemt’