Vores madplan til hele ugen + endnu mere til dig

Ligesom da Amilia blev født, er det også nu hvor Valter er kommet til verden, Lasse der står for langt det meste madlavning i huset. Han er gået i praktisk ‘mode’ for her kan han gøre en forskel. Valter er stadig så dybt afhængig og stærkt knyttet til mig, at rollerne helt naturligt er fordelt.
Han elsker heldigvis at stå i køkkenet, og er en ørn til at lave mad. Faktisk er han også langt bedre til det end mig. Det må i ikke fortælle ham 😉
Når det kommer til indkøb og hvad der skal på bordet, supplerer vi dog hinanden. Jeg vil rigtig gerne have salat og grønt til alle vores måltider, hvilket Lasse overhovedet ikke har fokus på. De gange jeg har overladt det til ham, er han kommet hjem med en pose babyspinat og intet andet haha! Han er til gengæld god til, at finde på nye måder at tilberede kød, lave gryderetter, wok osv.

I lørdags handlede vi ind til hele ugen i Lidl. Udover at vi sparer penge på den måde, så sparer vi også tid, ved at handle det hele på én gang og samme sted. Det lokkede også at Lidl har fået 300 nye varer. Trehundrede! Det er altså ikke så lidt. Men det passer selvfølgelig også med deres slogan “Større udvalg. Små priser. Endnu mere til dig” Så afsted med os, hele familien for første gang efter vi blev fire. Dét var aldrig sket en hverdag, men i weekenden kan vi sagtens hygge os med noget så simpelt som indkøb. Har i andre det også sådan?
Vi var faktisk også overrasket over, det store udvalg af danske produkter. Og uanset hvor jeg kiggede, fandt jeg økologi over alt. Dét var fedt. For vi prioriteret økologi, men vi kører ikke byen rundt for udelukkende at handle øko. Så det er jo bestemt en fordel med sådan et udvalg.

Vores madplan for ugen kan i se her. Kunne i tænke jer, at jeg deler nogle af opskrifterne?

Mandag Fiskefillet på ristet rugbrød med blomkåls gulerods salat
Tirsdag Spinat wraps med krydret øko oksekød
Onsdag Hel øko kylling på grillen med knuste kartofler, æblesalat og øko grøntsagschips
Torsdag Svinemørbrad i svampesauce serveret med ris
Fredag Øko kyllinge brystfilet stegt på panden, serveret med broccoli salat
Lørdag Rib Eye på grillen med hassleback kartofler og lynstegte gulerødder. Bio ice til dessert
Søndag Kalkun underlår med forårssalat og crisp breads