7 uger og et skab senere

Det har egentlig ikke lagt mig på sinde, at holde en pause fra bloggen. Det er bare sket. Den ene dag har taget den anden og det er meget begrænset hvad jeg har fået skrevet de 7 uger Valter har været i vores liv. Til gengæld har vi hygget os, og han er en rigtig lille putte-mus. Langt mere end jeg mindes Amilia var. Han sover stadig helst på mig, hvilket naturligvis også har begrænset mig en del. Hans sleep carrier, som han ligger i på billedet øverst føler han sig også tryg i nu. Og igår tog han første rigtige lur i barnevognen på hele fire timer. Anledningen brugte jeg til oprydning af huset, træning, et bad, arbejde og frokost. Sikke produktiv jeg følte mig. Skabet oven for samlede ‘vi’ for et par uger siden. Der var ikke helt så meget hjælp at hente hos Valter, men han får lov til at tage en del af æren alligevel. Jeg synes det passer perfekt i stuen, i stedet for det hvide møbel vi havde før. Nu skal vægspejlet bare have en anden plads. Kunne i tænke jer at se billeder fra resten af huset?