Mørbradgryde med cremefine plantebaseret

Annonce for Cremefine Plantebaseret

Ingredienser og opskrift
150 g bacon
150 g champignon
1 svinemørbrad
150 g pølser
3 gulerødder
1 tsk paprika
1 dåse hakkede tomater
250 ml cremefine plantebaseret
1-2 poser ris (kogeposer)

Start med at skære bacon, svinemørbrad og pølser i små stykker. 
Hak løgene i små stykker. Rengør gulerødder og champignon og skær i tynde skiver.
Brug en stor stegegryde eller en wok til at svitse bacon, løg og champignon. Tilsæt det resterende kød og lad det stege til det har fået farve.
Tilsæt gulerødder, paprika, tomater og cremfine plantebaseret og lad det småkoge i 35 minutter. Smag til med salt, peber og timian. 
Server med kogte ris.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er dybt taknemmelig for, at have en mand der elsker at lave mad. Især nu hvor vi igen står med en nyfødt. Lasse går i praktisk mode, hvilket betyder at han blandt andet står for madlavningen. Dertil tænker han desuden på os, ved at lave kæmpe portioner som kan fryses ned. I dag tager vi nemlig hul på den måned, hvor han skal rejse rigtig meget.

Igår stak jeg ham en cremefine plantebseret i hånden, som han brugte til en mørbradgryde. Konsistensen er den samme cremede som i kender fra fløde og madlavningsfløde, men her får man et grønt sundt alternativt, der også er skånsomt for miljøet. At få en lille ny baby i huset, sætter skam tankerne igang. Naturen og klimaet skal vi alle passe på, og jeg tror på at små ændringer også gør en forskel. Cremefine 100% plantebaseret kan nemt bruges i madlavningen, og er perfekt til en travl hverdag. Det kan både bruges til supper, pastaretter, flødekartofler, saucer eller gryderetter som mørbradgryden her. Så næste gang i er i Bilka eller Føtex, så kig efter den lille grønne flaske.