Barsel på den rigtige måde

Annonce for Just EatHerhjemme står tiden stille, og har gjort det siden lillebror blev født. At være nybagt mor nyder jeg i fulde drag. Måske mere end jeg gjorde sidst, hvor jeg havde en lille frygt for, at verden stak af fra mig imens jeg var på barsel. Klogere er jeg blevet, også selvom at jeg heller ikke denne gang kan holde en normal barsel. Nu har jeg ikke kun én, men to virksomheder jeg skal drive samtidig med at baby Valter er mit omdrejningspunkt. Jeg mærker efter de første 3 uger, hvordan jeg hviler langt mere i det her anden gang. Alting til sin tid, og her indrømmer jeg gerne at arbejde er laveste prioritet. Derfor overskriften barsel på den rigtige måde, for jeg vil sgu nyde det til fulde. Tage mig tid til de lange gåture med barnevognen, sidde og snuse hans babyduft til mig i sofaen. Deltage i en mødegruppe og drikke café latte med min bedste veninde, som også er på barsel.

Som i ved har Lasse af og til et job, der ikke er specielt familievenligt. Til gengæld byder det på så fantastisk mange andre herligheder, men det er en anden snak. I næste uge tager vi hul på en måned hvor han er væk i 20 dage. Først på træningslejr i Dubai, og så på kursus i Barcelona. Vi har joket lidt med at Valter kan gå når han kommer hjem. De små pus vokser så ufatteligt hurtigt.
I de 20 dage bliver min ‘arbejdsbyrde’ ikke mindre, og derfor har jeg besluttet mig for at jeg skal forkæle mig selv. For i sidste uge opdagede jeg, at en af mine favorit restauranter er en del af Just Eat. Hvordan kunne jeg ikke vide det?! Det betød ikke desto mindre, at jeg fik bestilt derfra to gang på én uge. Og den strategi har jeg altså tænkt mig at forkæle mig selv med, når nu Lasse ikke er så meget hjemme. Selvfølgelig skal jeg også prøve andet end Pizza San Daniele og Lasagne fra Marco Polo. Sushi er jo også altid en vinder, i hvert fald hos mig og mine veninder. I anledningen af at Lasse er ude af huset, har flere af dem budt ind med en hjælpende hånd og Så kan jeg jo passende kvittere med herlige leverancer fra Just Eat.