Nu kan julen (og baby) bare komme

Milledeux hårspænder modtaget som gave

De sidste dage har jeg gearet lidt ned. De der 4 ugers barsel inden termin, er jo ikke noget jeg har. Og jeg mærker at kroppen har brug for ro. Ikke mindst også mit hovede. I tirsdags fik Lasse ferie og dagene siden, har simpelthen være så dejlige. Vi har haft mere tid til hinanden og til Amilia. Fået købt de sidste gaver, bagt julekager, gået lange ture, købt og pyntet juletræ.
Vi er klar til jul og klar til baby lillebror. Amilia får her i december pakker i hendes julesok fra julemanden. Én af pakkerne ser i her, de fineste julehårspænder fra Milledeux. Hver og en er helt unik og yndig. På dét her punkt føler jeg mig enormt heldig over at have en pige, for det er altså enormt hyggeligt at sætte hendes hår med fine elastikker og spænder. Især fordi Amilia selv er vild med at have forskellige frisurer.