Vaffeljern med dyremotiver

Annonce for Coolstuff
I november delte jeg med jer, at jeg havde planer om nogle ekstra hyggestunder med Amilia, inden der kommer endnu et barn i huset.
Derfor hentede jeg hende igår tidligere fra vuggestuen, så vi kunne komme hjem og lave vafler sammen. Til morgen havde hun nemlig fået et vaffeljern med dyremotiver i pakkegave.  Amilia har nu den størrelse, hvor hun så småt kan hjælpe til i køkkenet og viser interesse for det. Så da jeg faldt over vaffeljernet, tænkte jeg straks at det kunne blive et rigtig hyggeligt juleprojekt.

Ingredienser
2 spsk sukker
1 æg
2 dl mælk
4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g smeltet smør
1-2 tsk vaniliepulver

Fremgangsmåde
– Tænd vaffeljernet så det har mulighed for at blive godt varmt inden du går igang
– Smet smøret i en gryde, eller i mikroovnen
– Tilsæt alle ingredienserne i en skål og pisk med en elpisker i 2-3 minutter
– Hæld dejen igennem en si, for at undgå klumper
– Den færdige dej hældes i vaffeljernet, så det passer med dyremotiverne. Vær forsigtig og hæld ikke for meget dej i formene.
– Afvent at vaffeljernet lyser både rødt og grønt, hvilket indikerer at vaflerne er færdige

I var mange der skrev og spurgte på vaffeljernet, som jeg har fundet på coolstuff. I collagen kan i se nogle af de andre gave ideer jeg faldt over derinde. Flere forskellige vaffeljern, bla. et boble vaffeljern og et vaffeljern til starwars fansene. Måske et af de sjove vaffeljern kunne være en julegaveide? Eller måske en pakkegave som Amilias var. Der er i hvert fald mulighed for en masse julehygge, både i form af at lave dejen sammen og at nyde vaflerne bagefter.

1. LED-lysbånd med fotoklemmer
2. Bogstav balloner
3. Starwars vaffeljern
4. Boble vaffeljern
5. 3D brunkageforme

Og så har vi vel alle den slags mennesker i vores familie eller omgangskreds, som altid er svær at købe gave til. Til det formål kan i søge inspiration her julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til børn. Der er uendeligt mange sjove og hyggelige gaver derinde. Så jeg er sikker på at i kan finde præcis den julegave i står og mangler.