Hvor blev efteråret af

Tiden går hurtigt for tiden. Pludselig siger kalenderen December, hvor var det lige efteråret blev af? Det gør mig overhovedet ikke noget, men jeg glæder mig også til at jeg snart bliver ‘tvunget’ bare en smule ned i gear. Og med det mener jeg, at jeg forhåbentlig kan trappe lidt ned på arbejde når lillebror kommer. Apropos graviditet, så fik jeg forleden en besked på min instagram der lød på hvordan, og hvor ofte jeg finder tid til træning. I øjeblikket indrømmer jeg gerne, at træning er en by i Rusland. Den motion jeg har fået de sidste mange uger, har primært været gåture med Erwin. Jeg har stadig lyst til træning, men prioriterer arbejde. Ellers får jeg simpelthen dårlig samvittighed, da der er mange ting at tage fat i. Drømmen om EYDA er igang, en baby der vokser og kræver mere og mere af mig. Så når jeg sætter skærmen fra mig om aftenen, er det direkte ind på hovedpuden for at få noget søvn til den højgravide krop.

I lørdags havde jeg sidste klient til personlig træning. En virkelig underlig følelse at lukke ned for den del, og især også at give slip på mine klienter. Heldigvis ved jeg de er godt forberedt på, at kunne fortsætte uden mig, men derfor kommer jeg til at savne det og dem alligevel. I dag står den på et design møde med EYDA, opsætning at en gavekort funktion på sitet. Og så kommer de nye Maria tights og Maria sports bra på lager engang når lastbilen finder vej til lageret. Så der er nok at se til.