Styrken sidder i håret

Annonce for Schwarzkopf
Som overskriften siger, så sidder styrken i håret. I hvert fald hos Samson hvis i kender den fortælling. Personligt kan jeg nikke genkendende til det, eller i hvert fald at en stor del af min identitet sidder i håret. Siden dagen efter jeg blev konfirmeret har jeg været lyshåret. Hvorfor jeg så tydeligt husker hvornår skiftet fra leverpostej skete, er fordi min far nægtede at jeg farvede manken før. Samme uge fik jeg ligeledes huller i ørene. Det var en vild uge i mit liv, kan i nok høre hehe. Mine bedste veninder var dengang alle lyshårede, så uden at jeg helt kan huske det, ville jeg nok gerne se ud som dem – min alder taget i betragtning.

I sommers forsøgte jeg mig for første gange med en anden farve. Her fandt jeg da for alvor ud af, hvor meget af min identitet der sidder i mit hår. For selvom det ikke var min intention, så ‘holdt jeg kun ud’ et par måneder, og måtte have den helt store pengepung frem hos frisøren for at få det lyst igen. Hovsa. Sådan en omgang kræver pleje, en besked jeg fik på vej ud af døren. Men ikke en overraskende besked, for siden starten af tyverne begyndte jeg for alvor at gå op i mit hår. Give det kur og kvalitets shampoo, for det GØR en forskel for håret. Det ser sundere ud, og vokser sig længere uden at knække og det er mine egne helt personlige erfaringer.

De seneste uger har jeg testet en ny serie hårprodukter, som har vundet indpas hos mig. Og jeg tester faktisk i ny og næ forskelllige mærker, som jeg takker nej til.
Denne er fra Schwarzkopf, navnet er Beology og så er den fyldt med naturlige ingredienser som dybhavsekstrakt der tilfører fugt (en ting mit hår i høj grad har brug for), og så beskytter det også hovedbunden. Serien indeholder også antioxidantrige alger som giver næring til mit hår. Vigtigst for mig er, at det gør mit hår glansfuldt og blødt, uden at klaske sammen.

BEOLOGY FORHANDLES HOS MATAS

Min hårrutine
Max 2 x ugentlig hårvask for at skåne det mest muligt. Jeg supplerer med tørshampoo.
Mindst 1 x ugentligt hårkur som jeg lader sidde i sidst 10 minutter.
Ved hver vask bruger jeg altid både shampoo og conditioner. Sidstnævnte bør efter min mening aldrig undværes.
Ved styling, hvad enten det er med hårtørrer, glattejern er krøllejern bruger jeg altid heat protection spray. Sprøjtes i håndklæde tørt hår, eller hvis det skal krølles på hver hår-bane inden det vikles om krøllejernet.

De sidste uge har jeg brugt beology moisturing shampoo og conditioner, som giver fugt. Der findes en tilhørende kur, men i stedet har jeg valgt deres repair kur der er til beskadiget eller farvet hår, som mit. Man kan altså mixe de forskellige hårplejeserier, så man får et match der passer optimalt til det hår man render rundt med. Beology bliver forhandlet hos Matas, hvor de sælges til meget fornuftige priser. Der er ikke tale om hårprodukter til en flad tyver, men du behøver heller ikke at finde flere hundrede kroner frem pr. produkt for at få god hårpleje.