Ønsker til en pige på 2,5 år


Julen nærmer sig, og i år er det ekstra hyggeligt da Amilia forstår mere og mere hvad det indebærer. Hun taler om julemand, julelys, sne, gaver og juleaften. Min begejstring for julen er derfor også voksende, selvom jeg altid har holdt af den i forvejen. Som jeg sidder her og skriver, kilder det helt i maven over, hvor meget jeg glæder mig til at give hende verdens bedste jul. Den største gave hun får i år, kommer ikke i gavepapir for det er selvfølgelig hendes lillebror, men derfor skal hun jo stadig have pakker i gavepapir under juletræet. Så her har i lidt inspiration til ønsker til en pige på 2,5 år.
I år ønsker hun sig både kaniner og møbler fra Maileg. Ikke at hun i forvejen kender til det, men jeg tror det bliver et hit. Hun er nemlig så småt begyndt på små rollespil med hendes bamser. Forleden sad hun med en broccoli i hver hånd, som så både talte sammen og myssede. Selvom hun ikke må sidde og kaste rundt med maden, så var det alligevel så sødt at overvære.
En anden ting jeg har sat på hendes ønskeseddel efter jeg lavede collagen her, er BRIO togbaner. Hun har i forvejen noget af det, som hun elsker at lege med. Min søster har virkelig meget som vi har fået lov at låne, men jeg kan egentlig godt lide at hun får sit eget, så det ikke skal afleveres tilbage en dag. Er jeg den eneste der tænker sådan? 🙂

1. Liewood morgenkåbe med lys kanin
2. Kongesløjd badekåbe terry
3. Le toy van kedel i træ
4. Mamamemo æggebægre & æg i træ
5. Puky LR M løbecykel
6. Vilac kasseapparat i træ
7. Milledeux hårbøjle
8. Maileg
9. Jellycat ananas taske