3. Jordemoderbesøg

3. jordemoderbesøg er jeg netop kommet hjem fra. Jeg gælder mig altid til både de tider jeg har til lægen og til jordemoderen, for det er på en måde en slags milepæle og et udtryk for at terminsdatoen nærmer sig.
Alt var fint, urin-stix,  blodtryk, livmodermål, lillebrors hjertelyd. Og så ligger han med hovedet ned, og vender sig højest sandsynlig ikke nu. Dejligt.
Igår holdte i babyshower i Aarhus for vores veninde, som har termin 14 dage før mig. Som jeg skrev i indlægget igår ‘Min bedste veninde er også gravid’ er vi tre gravide i vores venindegruppe, hvilket er ret hyggeligt. Vi kunne grine af hvordan vi går som pingviner, eller som Anders And i Disney Juleshow i scenen hvor han har den kæmpe store pelsfrakke på? Kan i mon se det for jer.
Endnu værre er det om natten når jeg selvfølgelig vågner og skal tisse. Her virker mine ben nærmest ikke, hvilket betyder at jeg med micro skridt og fremover lænet, bevæger mig de 6 meter ud på badeværelset. 6 meter som pludselig føles uendelige Men alt i alt, så har jeg det jo stadig godt her 36 dage før termin. Nu nærmer julen sig, og så tror jeg de sidste uger tager fart.