Min bedste veninde er også gravid

Om jeg føler mig heldig? Helt op til månen og ned igen, for min bedste veninde er også gravid. Vi har de sidste måneder talt om, at vi gerne ville forevige det i form af et billede af os begge med maver. Selvom det hurtigt ville blive et ret opstillet et af slagsen – skidt pyt med det. Jeg er så glad for billedet her, og det vokser på mig, desto mere jeg kigger på det. Det er svært at sætte ord på, hvor begejstret jeg blev da hun fortalte hun også var gravid. Og med 6 uger imellem vores terminsdatoer, er det helt fantastisk, at kunne snakke graviditets og babysnak sammen. Tænk at vi resten af livet har jævnaldrende børn, det betyder formentlig at vi kommer til at gå igennem mange af de samme ting samtidig. Ikke mindst så starter vi med at holde barsel sammen. Selvom min barsel er på deltid, så ser jeg virkelig frem til babyhygge på højt plan. Vi bor med kun 3 kilometer mellem hinanden, så mon ikke vi kommer til at tilbringe en del af ugens dage sammen. Faktisk er der endnu en i vores venindegruppe der er gravid, med termin to uger før mig. Sikke et babyboom <3