Kalkmaling på børneværelset og en ny børne boghylde

Annonce for Øsdal Design
Med 44 dage tilbage til min terminsdato, fik vi her i weekenden 95% styr på lillebrors værelse. Flere møbler er kommet til, billeder er hængt på væggene, lamper et sat op og så er to vægge blevet malet med kalkmaling. Resultatet er blevet hamrende godt. Især er jeg overrasket over hvor stor en forskel en gang farve på væggene gør. Rummet har fået et helt andet udtryk. Hvis nogen er nysgerrige, kan i se hvordan det så ud før i indlægget her. Det eneste der nu mangler, er en lænestol af en slag, hvor jeg i første omgang kan sidde og amme ham. Selvom han naturligvis skal sove hos os i soveværelset de første 6 måneder, så brugte jeg ofte Amilias værelse til netop dette. Lænestolen på hendes værelse, er blevet en stor del af hendes putteritual, da vi efter amning og sutteflaske gik over til at læse godnat histore i stolen. Så et lignende møbel skal vi have fundet til lillebror. Jeg overvejer en gyngestol, eller måske bare samme slags sække-lænestol som Amilias.

Når nu snakken er ved møbler og godnathistorier, vil jeg kaste min kærlighed over den fine lille børne boghylde fra Øsdal design. Udover at jeg er stolt over selv at have sat den op, så synes jeg også den er noget så kær. Jeg har placeret den i børnehøjde, så det ikke kun er mor og far der kan vælge en bog. Det tænker jeg lillebror bliver glad for. Boghylden som er lavet af paller, fåes i forskellige farver  vandbaseret kalkspray og med henholdsvis stjerneudskæring, eller hjerteudskæring.
Hvis i kunne tænke jer, at en af de søde boghylder skal pynte på et børneværelse hjemme hos jer, kan i kigge forbi min instagram, hvorhen heldig læser kan vinde en valgfri en af slagsen.