Et podcast jeg lytter til

Til mine gravide medsøstre og mødre derude, vil jeg her komme med en anbefaling. Jeg er nemlig faldet for podcastet ‘Helt ærligt mor’, hvor journalist og producer Sisse Sejr-Nørgaard får besøg af bl.a Lisbeth Østergaard, Le Gammeltoft, Andrea Elisabeth Rudolph og Cathrine Widunok Wichmand (fra rockpaperdresses).
Oftest lytter jeg til podcast når jeg pendler til Aarhus. Men det kan også være når jeg redigerer billeder på kontoret, eller er på en lang gåtur med Erwin. Jeg tænker der bliver flere af den slags gåture i det kommende år, hvor jeg får endnu en følgesvend i form af lillebror i barnevognen. Heldigt for mig, har jeg ikke lyttet til alle afsnit endnu. Ikke desto mindre kan jeg anbefale afsnittene ‘fra positiv test til KOM NU UD!’, ‘Morkroppen – skal man med død og pine gøre alt, hvad gøres kan for at genvinde sin præ-fødselskrop?’ og ‘Barsel: Når far får på arbejde, og du er helt alene’. Podcastet kan findes på iTunes.