VLOG: Udendørs housetour & Lagersalg + vores nye hushjælp

Annonce for Witt/iRobot

Om jeg elsker Erwin? Han er vores pelsbaby og vil på en måde alt være vores første baby. Så sent som i sidste uge, blev jeg kontaktet af to læsere der ville høre hvor vi har købt ham. Det gør mig helt vildt glad, at han personlighed og rolige sind skinner igennem, og helt ud til jer. Erwin var en ide jeg fik overtalt Lasse til, for jeg har altid drømt om en hund. Så jeg fandt en annonce om 8 små labrador hundehvalpe, der var kommet til verden i nærheden at hvor vi boede i Silkeborg. Så afsted vi kørte for at kigge på dem. Morgenen efter havde vi smidt vores depositum. Den lille hvalp måtte være vores.

At han så er det væsen i verden der fælder mest, er en bagatel i forhold til den glæde han giver i vore hjem. Men det kan altså alligevel være ret frustrerende. Derfor har vi længe været enige om at vi måtte have hjælp til rengøringen. Her kommer Gerda ind i billedet, vores nye robotstøvsuger. Vi har faktisk ejet en tidligere, men Gerda som er en iRobot Roomba 980 er en klasse over den gamle som er blevet udskiftet. Med hende skal jeg nemlig ikke fjerne tæpper, vores HAY sofabord og vores flet stol, så i ser på billedet. Hun kører nemlig over det hele. Ej hvor er det lækkert og nemt.
To gange om året skifter Erwin sin pels ud, og fælder mere end ellers. Hvis i vil se hvor stor en hjælp Gerda er, så tjek min VLOG fra forleden hvor jeg tømmer skuffen for hundehår. Wow.

At have børn i huset, betyder også at der fra den ene dag til den anden bliver langt mere beskidt. Så det er ikke kun en hjælp på hundefronten, men også på forældrefronten. Vores iRobot kører hver eneste dag.
Og skide smart er det, at man kan tænde/slukke og time den fra en app på telefonen. Dét er altså kærlighed fra Gerda og direkte til mig.
Jeg håber desuden i har lyst til at kigge med i min hverdags-VLOG, hvor Amilia og jeg bl.a er et smut på lagersalg. Og så får jeg vist vores udekøkken og terasse frem – bedre sent end aldrig. Når vejret er bedre, lover jeg der kommer en sommerversion så i virkelig kan fornemme stemningen derude.