Om 8 uger bliver hende her storesøster


Om 8 uger bliver hende her storesøster. Står det til mig, så helst gerne om 7 for det passer perfekt med at Lasse får juleferie. Går jeg modsat 14 dage over terminsdatoen, så render vi ind i noget med at han kun liiige kan være hjemme et par dage. Så kryds lige jeres fingre og send gode ve-vibes til mig.
Mine tanker går ret ofte på, hvordan Amilia tager det at vi kommer hjem med en baby. Og jeg kan faktisk også få dårlig samvittighed over det, hvor dumt det end lyder. For søskende er jo den største gave vi kan give hende. Alligevel gør det ondt i mit mor-hjerte, at hun ikke i helt samme grad kan få den opmærksomhed fra mig, som hun er vant til. Selvfølgelig ved jeg det nok skal gå, hun er jo ikke den første i verden der bliver storesøster.

Lillebrors værelse har været Lasses arbejdsværelse de sidste uger. Måske i har set på mine stories, at han har lavet et nyt kontorbord og spisebord til os? Dét fortjener et indlæg for sig selv, for ej hvor er jeg altså stolt af ham. Begge dele er blevet så flotte. Det betyder så til gengæld at lillebrors værelse ligner et bombet lokum, rent ud sagt. Så det skal der gøres noget ved de næste dage. Om lidt smutter jeg forbi den lokale malerforretning og køber maling til to af væggene derinde. Det kribler også i fingrende for at shoppe småting dertil, og få det sidste på plads. Jeg lover at vise det frem når jeg er længere i processen. Indtil da kan i kigge indlægget  her ‘‘Lillebrors terminsdato’ og se hvordan det så ud før, Lasses begyndte at lege byggemandbob derinde.