Søndag når den er bedst

Dino modtaget som gave
Min søndag startede med ‘Moooooaaaar’. På det seneste er vi ellers blevet vækket på sengen af Amilia, der kommer listende ind med en af hendes elskede jellycat kaniner i hånden. Men imorges kaldte hun på mig fra køkkenet, hvor hun sad klar ved spisebordet og bad om havregrød. Det er simplethen så hyggeligt at hun selv er begyndt at stå op. Lille store pige.
Klokken var 07.00 og det passede perfekt, for jeg havde sat vækkeuret til 07.15 da der skulle bages boller og crossainter. Line min veninde kom nemlig forbi til morgenmad. Dagens dejligste måltid hvis man spørger mig. Lasse er hverken morgentypen eller deler min store gejst for morgenmad, så nu hvor jeg fik en veninde på besøg, havde jeg på forhånd besluttet at gå all in på lækkerier. Desværre fik jeg ikke nuppet nogle billeder af det, for dét har en to-årig ikke tålmodighed til når spisebordet bugner af fristelser.

Nu står resten af dagen på søndagshygge. FCM vandt igår, så i dag har Lasse fået en fridag. Jeg elsker de her impulsive fridag har får engang imellem, man bliver så helt utrolig glad når den kommer helt uventet. En af Amilias absolutte yndlingsbeskæftigelser er sat klar i stuen. Så stuegulvet er fyldt med hendes bobles favoritter. Det nyeste skud på stammen herhjemme er Dino, som er udkommet i en optimeret udgave med en rutcheplade, så den kan bruges som rutchebane. Hun tager turen både på maven, rumpen og ryggen. Tager man pladen af, kravler hun op ad den. Og så kan den ligges på siden, så hun kan gå på line på den. Bobles har uden tvivl været det legetøj, hun har brugt i længst tid. Vi startede allerede da hun end ikke kunne kravle, her trænede vi nakken på den lille kylling. Et lille tidligt juleønske tip fra mig, til jer med børn.