Graviditetsbuksedragt og 3D/4D scanning af lillebror

Tænk at der nu allerede er gået 29 uger + 6. Altså graviditetsuge 30 og imorgen 31. Af en eller anden grund har de sidste uger været bedre for mig. For som i nok ved er jeg ikke den største fan af at være gravid, og ellers kan i læse det i indlægget her ‘Min ærlige mening om at være gravid‘. Men de sidste uger, måske faktisk siden Eyda er gået i luften har jeg været glad og optimistisk. At kroppen så gør ondt og er upraktisk har fyldt mindre. Tænker det er en blanding af en lykkerus over at mit sportstøj nu endelig er ude hos jer, og samtidig fordi at teminsdatoen ikke virker så fjern længere.

Imorges hoppede jeg i mit nyeste køb. En buksedragt fra Zara, som har lavet en linie af tøj til os gravide. Jeg elsker den, og har faktisk allerede kigget på én mere fra samme mærke. Selvom jeg ikke er den største fan af at bruge for mange penge på graviditetstøj, så kan jeg godt mærke at det betyder noget for mit humør at føle mig bare lidt pæn, og uden at noget strammer og generer.
Faktisk ville jeg bare shoppe den ene ting, men jeg har tydeligvis en svaghed for det børnetøj de laver hos ZARA. For det endte med en masse til Amilia og lillebror. Priserne er nemlig ret fine, hvilket jeg er stor fan af. Tøjet bliver jo lynhurtigt for småt, eller slidt op i vuggestuen.

I formiddag var vi desuden til 3D/4D scanning af lillebror. En dyr fornøjelse og faktisk havde jeg overvejet om vi skulle droppe det pga. prisen. Men lidt for nysgerrig er man vel, og så er det bare så sjovt at kunne sammenligne med de scanningsbilleder vi har af Amilia. Rent faktisk synes jeg de ligner hinanden utrolig meget. Det øverste billede er af lillebror og det nederste er af Amilia. Hvad synes i?
Lillebror har det desuden dejligt i maven og vokser som han skal. Så alt er i skønneste orden.