Man har jo nok bekymringer som gravid

 

Annonce for Zentabox Tidligere har jeg delt det med, at jeg bekymrer mig mere her i 2. graviditet. Formentlig fordi jeg nu som mor til Amilia, er bekendt med hvilket dyrebart væsen jeg bærer rundt på i maven.
Det er nok en generel ting for gravide, det med at bekymre sig. “Hvordan klarer jeg de søvnløse nætter når lillebror kommer?” “Hvordan mon Amilia reagerer på at blive storesøster?” Og så er der alle de ting der står på under graviditeten. Jeg går naturligvis og håber på en lige så hurtig, og ‘nem’ fødsel som sidst. Men der er jo ingen garantier hvad dét angår. “Hvorfor har jeg flere plukveer denne gang?” “Hvad har det af betydning, at jeg ikke får trænet i samme grad som sidst.” Og “Får jeg nu spist ordentligt, burde jeg gøre en større indsats?” Man har jo nok bekymringer som gravid. Så til mine gravide medsøstre, vil jeg dele min oplevelse med at være gravid og bruge zentabox. For det giver alt andet lige én bekymring mindre.

Som i ved er jeg begejstret for, at mine tilskud hos zentabox er personlige. Og det er nu snart to år siden, at jeg fik den første levering fra dem med posten. Det i sig selv, altså at jeg ikke skal huske at købe nye kosttilskud når jeg løber tør, gør mit liv lettere. Med en stor fed streg under, nu når jeg er gravid. Til første lægetjek får man jo oplyst, at man skal huske folinsyre, d-vitamin, jern osv. Og med opstart på forskellige tidspunkter i graviditeten. Dét holder Zentabox styr på for mig, fordi jeg har angivet min terminsdato i min sundhedsprofil. Derved kan de tilpasse mine tilskud gennem de 9 måneder. Både i forhold til sundhedsstyrelsens anbefalinger, og ud fra hvordan jeg lever mit liv. Nemt!
Og om noget så handler det om, at tage nogle beslutninger der er nemme, når man er gravid. For det er altså okay at være træt, og at overskuddet ikke er som det plejer. Et par eksempler fra min/vores hverdag, er at vi får leveret en måltidskasse hver uge. Det betyder at jeg slipper for at tage stilling til dagens ret, indkøb og at madlavningen tager max 20 minutter. En anden beslutning, som tog lidt tid for mig at acceptere er, at jeg måtte sænke barren for min træning. Selvom jeg ønsker at være aktiv 6 dage i uge, skal jeg give mig selv et skuldreklap når jeg har nået to træninger. To træninger er trods alt nemmere at klare end 6.