EYDA – Mit eget sportsmærke

Det er vist på tide, at jeg får skrevet lidt om det her i mit blog univers. EYDA – Mit eget sportsmærke, som blev lanceret igår. Træningstøj som jeg har lavet helt fra bunden, og smidt hele min opsparing efter.
Hele min opvækst har tekstilproduktion været en del af min hverdag. Mine forældre mødte hinanden i branchen, og sammen opkøbte de virksomhed indenfor tekstilproduktion. En virksomhed de knoklede hårdt for, og mange minder fra min barndom indeholder leg med garnruller og metervare i lange baner. Jeg huske hvordan jeg løb blandt store strikkemaskiner hvor mine forældre svedte tran, når de skulle finde den ene blandt tusinde nåle, der var skyld i at stoffet fik en fejl hist og her. Det kunne tage flere dage, hvor de arbejde dag og nat.
Min bedste veninde og jeg, tilbragte mange weekender på fabrikken. Byggede huler af stofrullerne på lageret, og klippede kjoler og nederdele af metervarer.

Drømmen om at producere selv, har med årene vokset sig større og blev et stort ønske. Min uddanelse på TEKO Design og Business School, gjorde ikke lysten mindre – tværtimod. Og forståelsen for alle led i processen større. I 2015 blev jeg tilbudt en fin kontrakt med en samarbejdspartner, hvor jeg kunne lægge ansigt til en sportskollektion. I første omgang var jeg meget begejstret, men ved nærmere eftertanke var det overhovedet ikke dét jeg brændte for. Det skulle være min egen lille baby. Jeg ville selv investere mine penge i det, være en del af alle processerne, lave en strategi for brandet, designe, vælge kvaliteter, opbygge webshop, tage stilling til ALT.  Så derfor blev det en helt anden løsning jeg valgte at gå med. Det sidste år har arbejdet med EYDA været intenst, sideløbende med min blog og personlig træning. De fem første styles er nu en realitet, og i har taget helt fantastisk godt imod dem. Det betød at dagen igår var helt fantastisk, og de første pakker er allerede nu på vej ud til jer. Sammen med dem, sender jeg jer en masse kærlighed for at tage så godt imod EYDA.