Tøj til graviditet og bagefter

 Mads Nørgaard Kjole – Pieces Kimono – Pavement Sko
Det her indlæg har jeg virkelig set frem til at dele med jer. Et skriv og ikke mindst spandevis af outfit-billeder af tøj til graviditet og bagefter. For hvis du minder bare en anelse om mig, er du heller ikke just interesseret i at spendere en formue på graviditets tøj. Én ting er at meget af det er gyseligt, i hvert fald efter min smag. En anden ting er at brugsperioden er begrænset. Jeg føler det er spild af mine penge. I stedet er jeg tilhænger af at finde almindelige styles, som fungerer med mavsen. Og som man kan fortsætte med at bruge, når kroppen skrumper igen. I må endelig fatte tasterne hvis i har spørgemål til noget af tøjet, pasform eller størrelser <3

Minimum Kjole – Minimum Strik
Minimum Kjole – Global Funk JakkeMoves by Minimum KjoleMoves by Minimum Kjole – Minimum Strik – Puma Sko (lignende)

Samsøe Samsøe Kjole Ichi Kjole – Pavement Sandal Ichi Kimono – Ichi KjoleIchi Kjole

Mangler du nye sko til alle lejligheder? Se mere her