Jeg havde lovet mig selv at vente, men..

Læste i mon indlægget ‘Fra lyst til mørkt hår. Hvad synes i er pænest? I var simpelthen så fantastisk skønne til at kommentere med jeres mening, det gjorde mig oprigtigt glad. Ikke mindst gjorde det mig også mindre i tvivl. Som min veninde på den anden side af jorden forleden snappede, så er den ‘rigtige’ Mette bare lyshåret. Det har været en ganske stor omvæltning at skifte hårfarve. Eksempelvis var der mange ting i min garderobe, som jeg følte mig pæn i med det lyse hår. Med det mørke hår så selv samme outfit helt forkert ud, eller kedeligt ud. Et stort irritationsmoment har også været, at farven blev orange/rødlig med mindre jeg fik det tonet ugentligt.
Ærlig talt endte jeg nok med at være lidt udenfor min komfortzone. Og selvom det jo også skulle være sundt engang imellem, så synes jeg faktisk det er rigeligt med graviditeten som ‘hersker’ over min krop haha. Før jeg fik manken farvet mørk havde det ej eller ænset mine tanker, at jeg ville være ærgerlig over ikke at have samme hårfarve som Amilia. Men det ærgrede jeg mig overraskende nok en del over. Som i nok kan regne ud så ledte det alt sammen til, at jeg i sidste uge havde mig en ny tid hos frisøren. Faktisk to tider, for den første omgang på 4 timer var ikke nok. Så afsted med mig igen to dage senere, og en ordentlig røvfuld penge fattigere. Måske det var min 30 års krise, det har vi grint lidt af herhjemme. Vi husker begge en tidligere nabo, der som 30 årig pludselig skulle have langt hår (hestehale) og skæg. Det havde han heller ikke så længe.

Så hårfarven er altså lys igen, og jeg har aldrig været lykkeligere for at være blond haha. Håret er behandlet med spandevis af olaplex både under og efter farvning. Så kunne vi nøjes med at klippe 7-8 centimeter af de total ødelagte spidser, av. Men pyt skidt, det vokser ud igen. Amilia har taget overraskende let på mine hårfarveskift, faktisk har hun overhovedet ikke kommenteret på det. For hende har det måske været som at jeg skifter trøje hver dag. Det kunne jeg lære lidt af 😉