Lillebrors terminsdato

 Annonce for Jollyroom

Kan det virkelig passe, at jeg ikke har fået fortalt jer lillebrors terminsdato. Måske jeg har svaret lidt løst på det, når nogle af jer har spurgt i kommentarfeltet. Og nå jeg sidder og tænker tilbage, mindes jeg faktisk ikke at jeg afslørede den under sidste graviditet. Denne gang deler jeg mere ud om det at være gravid, så i øjeblikket kan jeg afsløre at jeg er 24+3 altså i graviditetsuge 25. Med 109 dage tilbage giver det en terminsdato d. 27 december. Et julebarn er hvad vi får os – formentlig. Når vi har afsløret terminsdatoen for vores omgangskreds, er det første der dukker op i folks hovede juleaften. Det var det sådan set også for vores eget vedkommende, for hvem ønsker sig fødselsdag netop den dag? Havde vi planlagt graviditeten havde vi nok navigeret forbi december, men nu synes jeg alligevel der er noget magisk over det.
Også selvom jeg håber på, at kunne fejre hans fødselsdag nogle dage før julen for alvor skydes igang. Planen må umiddelbart være et knibe ekstra godt d. 24 december, d. 31 december og 1. januar hehe. Når alt kommer til alt, drejer det sig jo vigtigst af alt om hans helbred og om at han kommer ud når han er klar til at møde verden.

Amilia og jeg har taget hul på en af herlighederne ved graviditeten. Nemlig at gøre klar på lillebrors værelse. Vi har fået bestilt sengetøj og en sengerand hjem fra et nyt mærke jeg faldt over hos Jollyroom, NG Baby. De laver nogle virkelig fine ting, især den nyeste kollektion som er ret basic og derfor kan bruges i mange år tænker jeg. Den grå farve er jeg helt solgt over, og så er det ret interessant at indrette med nogle helt andre farver end på Amilias værelse. Vi skal også have malet en væg derinde, og han skal have lidt flere møbler. Lightboksen og tæppet er også fra Jollyroom, og har tidligere været på Amilias værelse. Heldigvis kan nogle ting jo gå i arv.