Tipi hygge tid med C More

Reklame for C More
(Hop forbi linket her og få 2 måneders gratis adgang til C More)
Nu hvor sommeren lakker med enden, og vejret nærmest virker efterårsagtigt, har vi herhjemme nydt lidt flere timer indendørs. Det gør mig absolut intet, for jeg trænger til en pause fra alt den varme. Og så er der altså noget hyggeligt over, at putte sig lidt tættere sammen med tæpper, dyner og puder.
For nyligt har jeg rykket Amilias tipitelt ind på hendes værelse. Det har ellers stået på ekstraværelset, hvor lillebror nu skal bo. Siden det er flyttet har vi fået det brugt langt mere, både til leg og til at nyde en stille stund med C More og tegnefilm. Vi er igang med Zootrolipolis, som vi fik startet på en dag på stadion, hvor tålmodigheden til at se fodbold slap op. Nu ser vi den i små bidder, og nyder at se kaninen Judy Hopps drøm om at blive politibetjent. Filmen er af Walt Disney, og har faktisk en ret sød morale om at der skal være plads til os alle.
Amilia er også fan af tegnefilmen SYNG. Måske i har set hende danse til den, for længe siden på min instagram. Den indeholder vildt god musik, og vi danser stadig til ‘I’m still standing’ herhjemme.

Hvis i vil se hvad jeg kigger efter på C More, kan i læse indlægget her. Og så vil jeg tilføje, at Amilia ikke er den eneste her i huset der ser tegnefilm. Der gemmer sig en ægte Dori-fan i mig, formentlig fordi jeg kender til at være forvirret. Hvis ikke i har set Find Dori så må i se den. Den er virkelig sød.