Mit bedste juli køb


Ugen forinden Marbella, tilbragte jeg nogle timer sammen med min søster Sanne. Da vi parkerede i Herning, var de vigtigste punkter på min liste at finde vabelplaster, små shampoobeholdere og tørshampoo til rejsen. Vi lagde desuden et smut forbi H&M, da jeg inderligt ønskede at finde en ny bikini til min gravidtetsbarm som føles 5 kg tungere end normalt. Et enme jeg kan berøre en anden dag, for dagens indlæg bliver i stedet dedikeret til den smukke sag af en skjortekjole. Hold nu k*ft jeg elsker den. Den er perfekt til min gravide mave, og til at gemme min barm af vejen, som i nok kan fornemme irriterer mig lidt.
Kjolen er desværre udsolgt online så vidt jeg kan se. Jeg var så heldig at finde den, formentlig ombyttet for den hang ene og alene. Da størrelsen var 36, måtte det være et tegn på at den skulle være min. Jeg har nemlig kigget på den flere gange på deres site.
Afslutningsvis så skal moden lige have en kæmpe high-five fra mig. For hvor er det skønt med alt det løse tøj, når man har en mavse der strutter, og bestemt ikke vil pakkes for stramt ind. Og jep, jeg købte også de lyserøde trusser i kan se i spejlet 😉

Puma skoene kan desuden findes her.