Stolt af min mand

Den trofaste læser ved jeg har knoklet r*ven ud af bukserne i Juli. Der har været pres på hjemme- og arbejdsfronten. Lasses tre ugers ferie blev skippet i sidste øjeblik. Det betød at jeg i mine to ugers deltidsferie, havde Amilia hjemme. En nærmest umulig opgave, hvor dårlig samvittighed var overvældende. Dårlig samvittihed over deadlines der blev presset til grænsen, og dårlig samvittighed over at være fjern over for Amilia. Mit hovede kørte på højtryk, samtidig med at gravidteten var strid ved mig.
Amilia, Lasse og jeg skulle have været på en uges ferie sammen. Det endte med at blive en mor-datter rejse.

Siden Lasses karriere som målmand sluttede med to nye hofter (læs med her), har han været målmandstræner for akademiet i FC Midtjylland. Altså U17 og U19 målmændene, et job han har været virkelig glad for, da han brænder for målmandsspillet.
Nu langt om længe, kan jeg endelig fortælle hvorfor ferien blev skippet, og hvad han har knoklet for. Han er nemlig blevet forfremmet til at være målmandstræner for Super Ligaen i FCM. Og hold kæft hvor er jeg mega stolt af ham. Det er altså ret godt gået på den tid han har været træner.

På det egoistiske plan, hvis man kan sige sådan. Så er jeg så lykkelig over det, for arbejdstiderne passer os langt bedre som familie. Godt nok er der flere rejsedage, men det gør mig ikke spor. For han er hjemme flere af Amilias vågne timer nu. Så rejsedagene får vi snildt til at fungere. Allermest glæder jeg mig til at blive en del af FCM familien igen, noget vi har savnet fra tiden hvor han selv spillede. Vi glæder os til kampene på stadion, hvor vi kan være sammen med de andre træner/spillerkoner og deres børn. Det bliver bare så godt.
Det er svært at forklare hvor meget det betyder for vores lille familie, men jeg er glad helt ind i det inderste. Og stolt af min mand.