Søndags slappedapperæs

Reklame for C More

Hvis i ikke allerede har gjort det, så må i love mig at arrangere en søndagsslappedapperæs med kæresten eller en god veninde. En anledning dertil, kunne fx være at jeg har fået en unik mulighed for at give jer 2 måneders gratis C More. (Læs længere nede, eller se her)

Nej hvor hyggede vi forleden Maya og jeg. Vi havde knoklet hele dagen i Aarhus, og kørte derefter til Ikast hvor vi gjorde de ting vi havde aller mest lyst til. Det blev en kort løbetur over til bondegården, måske i har set mig løbe forbi på min story. Jeg elsker det sted, det er så hyggeligt lige at stoppe op hilse på køerne og hestene, for så at løbe retur. Ikke noget med pace eller tid, bare sådan en tur der er dejlig for kroppen og hovedet.

Hjemme igen grillede vi pøller og brød til homemade hotdogs, som naturligvis skulle nydes ude i det gode vejr. Ej hvor får jeg egentlig alt for sjældent hotdogs, haha. De er jo for skønne!
Maya testede hængekøjen, som blev godkendt. Naturligvis, for herhjemme er vi tre der dagligt kæmper om at få en plads i den. En lur i det fri, aaaaah..
Resten af aftenen blev spenderet i hyggekrogen vi fik anstillet på terrassen med madrasser, tæpper en slikskål og C More på skærmen. Vi lagde ud med Vida, en serie om to mexicansk-amerikanske søskende der er gledet fra hinanden. Omstændigheder gør dog at de mødes igen, og bliver konfronteret med deres fortid og familiehemmeligheder. Resten må i selv se 😉

En anden serie som har fået enormt gode anmeldelser er Mr. Mercedes som er baseret på Stephen Kings thrillerserie. Den har virkelig fået gode ord med på vejen og opnået 8.0 i score på imdb. Den handler om en pensioneret politibetjent der genoptager efterforskningen bag en gal seriemorder, der gik fri efter bl.a at have kørt ind i en stor menneskemængde hvor 16 blev dræbt.

Er i mere til film, vil jeg foreslå Tabel 19 til en tøse-hygge-aften. Logan, hvis man som mig er vild med Marvel film. Eller måske Neverwas, som også stiller et hvert eventyrlysten behov.

Hvis i vil nyde de 2 måneders gratis C More foregår det på siden her. Her kan i også finde mine anbefalinger til andre serier og film, som jeg synes er helt fantastiske at fordybe sig i. God fornøjelse.