En uge uden familien

Så kom uge 32 listende og endda snart forbi. En uge jeg længe har glædet mig til for den har stået på Marbella Fitness Camp. Det er 10. gang jeg har afholdt bootcamp på stedet, men første gang at Amilia ikke har været med, altså siden hun har været inde i billedet. Sidste år rejste hun med mig på to camps, med sødeste Maya som babysitter. Denne gang er Maya med, men som min partner og guldklumpen er hjemme hos Lasse og hendes normale hverdag.
Beslutningen var egentlig ikke så svær at tage, da det kom til stykket. Hun er nu så stor, har sin egen vilje og behov for at lave andet end at sidde stille omgivet af legetøj. Så at have hende med ville være en alt for stor mundfuld, samtidig med at skulle arbejde de fleste af døgnets timer.

08.00 søndag morgen sagde vi farvel i indkørslen. ’Mor ikke op i flyvemaskine’. Som at få en kniv i maven, av av av. Tårerne trængte dig på og klumpen i halsen blev stor. Det er første gang jeg ikke har været sammen med min datter en hel uge. Thank god for at der er noget der hedder facetime, vi har allerede talt sammen et par gange.

Før jeg blev mor led jeg aldrig af flyskræk, endda har jeg ikke engang fået traumer efter at ramme ind en orkan på Filippinerne i et 10 personers fly. Opleve turbulens så voldsomt at flyselerne i høj grad var nødvendige. Men nu hvor langt mere er på spil, noget at gå glip af. Så kan tanken om flyvemaskiner gøre mig dårlig. På vej til lufthavnen går tankerne på hvad jeg kan gå glip af, og er det nu dét værd at hoppe op i en jernfugl.
Heldigvis er det aldrig slemt når jeg først sidder der, der tager jeg der langt mere roligt.

Nu er ugen brugt med en masse dejlige deltagere. Med Maya og min veninde Trine.
Jeg føler jeg er på ungdomsferie, uden mand og barn. Der er langt mere mig tid end jeg er vant til, og tid på en liggestol ved poolen når vi ikke underviser. Men med en enkelt dag tilbage, så glæder jeg mig altså også til at komme hjem til min familie igen.