Get Fit på Marbella Fitness camp I billeder

Annonce for P20

P20 solcreme til deltagerne

Det er blevet fredag på Marbella Fitness Camp, hvilket traditionen tro betyder barbecue og fest.
Simpelthen så helt enormt hyggeligt og en aften jeg ser frem til hvert eneste år. Nu da ugen snart er forbi, tænkte jeg det kunne være sjovt for jer at få et lille indblik i, hvad vi egentlig foretager os her på campen. Sådan dag for dag. Både i form af vores program, men ikke mindst også i billeder.

Som I kan se, er vi jo udendørs alle døgnets vågne timer. Alt foregår under åben himmel, vi får masser af sol og frisk luft. Hvilket i høj grad betyder, at man sover fantastisk. At vi så også når en masse træningspas bidrager også gevaldigt. Især til min gravide krop. Apropos graviditet så kan jeg stærkt anbefale solbeskyttelse, hvis man vil undgå risikoen for pigmentforandringer. Jeg fik nogle i ansigtet sidst jeg var gravid, så jeg er meget påpasselig denne gang. Sørger for at smøre hele kroppen ind, og ikke mindst ansigtet. Solhat eller kasket har man også set mig med hernede, for jeg vil helst undgå at få flere. Deltagerene har jeg såmænd også sørget for. Der går jo lidt mor i den, når man har ansvaret for 23 deltagere i Costa Del Sol. Dag 1 diskede Maya og jeg, derfor op med P20 solcreme til samtlige på campen, hvilket jeg er ret godt tilfreds med. Og lige præcis P20 er genialt når man træner og sveder, for det bliver altså siddende op til 10 timer.

I aften står den på alt andet end træning. Derimod masser af mad, drinks og hygge. Selvom jeg desværre må nøjes med mocktails, er jeg sikker på, at det bliver en festlig og uforglemmelig aften.

Boksning med Rasmus


Præmie til dagens fighter