Sidste sommer som mor til ét barn

UV-dragt sponsoreret af Jollyroom
Det er så underligt at tænke på, at til næste sommer har vi to børn. I år var altså vores sidste sommerferie kun med Amilia. Lidt sørgmodigt på sin helt egen måde, for jeg elsker at give hende min fulde opmærksomhed. På den anden side befinder vi os i en umådelig lykkelig situation, nu når Amilia skal være storesøster.  Men tanken om at min kærlighed skal fordeles ud på én mere kan virke helt usandsynlig. Heldigvis forholder det sig jo ikke sådan, at man kun har en bestemt mængde kærlighed. Tværtimod lader jeg mig fortælle, at kærligheden vokser sig større. Jeg tænker også på tiden med Amilia i maven, hvor Erwin var vores eneste ‘barn’. Det jeg føler for ham nu, er ikke ændret efter vi har fået et Amilia. Så mon ikke lillebror og storesøster hver kan få en kæmpe portion af min mor-kærlighed hehe.

Inden afrejse til Marbella trak vi i badetøjet. Både Erwin og Amilia har stor fornøjelse af vores vandspreder. Selvom vi har opgivet at vande græsset, så er den stadig sjov at lege i. En smule pinligt er det også at indrømme at jeg først som halv stor teenager indså at en vandspreder ikke er et legetøj, men faktisk noget man bruger i haven. Jeg har så mange barndomsminder hvor jeg og Helene hopper gennem sådan en.
Amilias UV-dragt er fra Jollyroom. Vi har to slags, som er blevet brugt meget gennem sommeren. Begge fra Petite Chérie til den nette sum af 119kr.