Frugtugle til vuggestuen


Amilia og vores kommende baby er er godt ‘planlagt’. De kommer nemlig begge til at have fødselsdag henholdsvis i sommerferien og i juleferien. Altså i hvert fald hvis jeg føder til termin.
Og faktisk er det slet ikke planlagt efter ferierne, men egentlig synes jeg det er ret hyggeligt at vi altid vil have fri på deres fødselsdage. Måske de synes det er mindre fedt når de bliver større og ikke er i børnehave/skole når de fylder år, det ved jeg ikke. Mor her skal nok sørge for at de får nogle uforglemmelige dage med familien.

I dag var det tid til at fejre Amilia i hendes vuggestue. I den anledning fik jeg mig googlet frem til den sødeste frugtugle, som jeg besluttede mig for at lave til hende og børnene. Vi havde dog vanskeligheder med at anskaffe en vandmelon, så imorges 6.30 kørte Lasse i Bilka som åbenbart åbner før alt andet. Her havde han heldet med sig.
Imens Amilia spiste sin havregrød fik jeg hurtigt kreeret den søde ugle, faktisk tog det ikke mere end 20-25 minutter. Da hun fik øje på hvad jeg havde gang i, blev hun så glad og stolt over at den skulle med i vuggestuen. ‘Mi duda, to år, ugle med’ (Oversat ‘Min fødselsdag, to år, ugle med‘)
Det kunne heller ikke gå hurtigt nok med at komme ind i vuggestuen, da vi parkerede bilen foran. Her skulle den serveres 8.30 hvor de plejer at få brød og frugt. 🙂
Nu glæder jeg mig til at høre hvordan dagen er gået, når vi henter hende.

Til frugtuglen brugte jeg
1 vandmelon
1 appelsin
1 bakke jordbær
2 bakker vindurer (grønne og røde)
15 grillspyd