Inviteret indenfor hos Moves by MinimumSom i formentlig kan regne ud er billederne her også taget for nogle uger siden. Datid er vel før håret blev mørkt, og nutid er med den nye farve. Måske i kan fornemme, at det faktisk er en ret stor ting for mig det her med nyt look? Det får i et lille skriv om en anden dag.
De fine outfit billeder er skudt til et hyggeligt og intimt Lykkebylykke & Moves event på havnen i Aarhus. Ugen forinden havde jeg været til 30 års fødselsdag på modsatte siden af vejen, så det var lidt pudsigt at parkere nøjagtig samme sted 6 dage senere. Min stedsans har aldrig været den bedste, så jeg er typen der slå min gps til og kører afsted. Så sikke et sammentræf.

Janne som ejer Lykkebylykke, har forhandler alle de fine styles i kan se i lokalet nedenfor. Vi fik lov at prøve, mixe og matche styles som vi havde lyst. Med en voksende mave er det enormt praktisk at kunne udpege nogle styles, jeg med sikkerhed ved jeg kan passe gennem det næste halve år. Og så kunne jeg ellers sende misunderlige øjne til bl.a Maya og Camilla der kunne hoppe i nogle kamp så graviditetsvenlige styles. Bl.a den sejeste buksedragt som kommer til efteråret (fik desværre ikke et billede), men jeg bliver nødt til at eje den selvom jeg ved jeg ikke kan klemme mig i den før januar haha.
Nu vil jeg cykle op og hente Amilia i vuggestuen og forbi min GLS Pusher, hvor der ligger en lykke pakke og venter på mig med denne fantastiske kjole graviditetsvenlig indeed, jeg ved den kommer på lager igen i flere størrelser var nemlig desperat da str. 36 var udsolgt og skyndte mig at spørge Janne. I mellemtiden kom der dog en returordre, så den nuppede jeg. 😉

Der er pre-sale på leo nederdelen som Maya har på her, og den fine t-shirt jeg er hoppet i fåes i flere farver her. Den smukke nederdel må i vente på lidt endnu <3