Bokse gear til hjemmebrug

Annonce for bodystore

Det er helt skørt at poste billeder med det lyse hår, når nu mit spejlbillede ser anderledes ud i dag. Men det var lige det eneste jeg havde liggende, som jeg tænkte var passende til dagens indlæg.
Inden jeg blev gravid spurgte en veninde, om jeg havde lyst til at starte til boksning med hende. Hun var/er allerede godt igang, og kan fortælle enormt begejstret om det. Så jeg havde egentlig glædet mig til at afprøve det. Men med en ‘pludselig’ baby i maven, besluttede jeg at det nok ikke var klogt.
Tanken om boksning har jeg dog ikke kunne slippe helt, så i dag har jeg bestilt boksehandsker og sådanne plethandsker tror jeg de hedder. Så må jeg få en træningsmakker (Lasse) til at træne det med mig. Ham stoler jeg trods alt temmelig meget på, da han jo også har en stor investering i min mave. Og så længe han ikke bokser mod mig, så går det fint.
I kan se nærmere på bokse gear her, som jeg har bestilt ved bodystore.

Og så vil jeg lige ‘beklage’ stilheden herinde. I er ej forglemt, måske lidt forsømt men vi forsøger herhjemme at nyde sommeren. Lasse har arbejdet hele vores sommerferie, hvilket er en helt anden snak. Men når han er væk, er tiden foran skærmen meget begrænset. Jeg har en masse indlæg i ærmet, de begynder så småt at komme fra august. Mon ikke også i nyder ferien og ikke er klistret for meget til diverse skærme. 🙂
#bodystoredk