Hovedbeskæftigelse ved Poolen

Annonce for P20

Er der overhovedet noget mere herligt end at holde ferie? Fri for madlavning, oprydning, vasketøj og til gengæld meget mere tid med familien. Når vi rejser tænker jeg ofte på, at vi burde rejse endnu mere. Den følelse ferie giver mig, er den absolut bedste. Flere oplevelser og flere minder i bagagen. Det vil jeg enormt gerne prioritere. Korte som lange ture.

I år er vi i Bulgarien med Lasses familie, en destination der mest af alt giver mig flashbacktil gymnasietiden og Sunny Beach – heldigvis er vi lokaliseret et godt stykke derfra. Jeg tænker her 15 år senere, at tequila sunrise, boten anna og pubcrawl ikke helt er et match længere. Selvom det dengang var årets højdepunkt. Altså lige foruden den forbrænding der sendte mig en tur på hospitalet.

Denne gang har jeg helgarderet mig, og medbragt solbeskyttelse i lange baner. Jeg er trods alt blevet 15 somre klogere. Hele familien er smurt ind i solcreme fra P20, som I ved jeg er glad for. For produkterne giver solbeskyttelse i op til 10 timer.
Vores hovedbeskæftigelse her på ferien foregår ved poolen, hvor vi nyder solen, bader og slapper af. Det er sådan en ferie, hvor vi stort set ikke foretager os andet, og det passer mig ganske godt. For med en på 2 år, og dertil en baby i maven fungerer det ikke så godt med en helt masse på programmet.
Er I også er nogle vandhunde, vil jeg lige minde jer om, at P20 kan holde til op til fire ture i vandet af 20 minutter. Det er guld værd, når man ved, hvor ødelæggende en solskoldning er, og da især for de små størrelser. Det smutter vi helst udenom. Rigtig god ferie til jer alle <3

Amilia var virkelig begejstret for at svømme, da hun fik badevingerne på. “Se mor mi svømmer!”