Isen i alle spørger til

Annonce for Breyers


I spørger alle om det samme, når det kommer til isen her. Hver gang jeg deler et is-moment, så vælter det ind med beskeder om hvor den kan købes. Svaret er Meny. Om den kan fåes andre steder, det ved jeg faktisk ikke. I alle fald er den at finde i fryseboksen i meny butikkerne, så det er her i skal lede.

Om det er det lave kalorie indhold, ‘high protein’ mærkatet eller bare de flotte bøtter der fanger jeres opmærksomhed, det ved jeg ikke. Men af en sundere is at være, kan den klart anbefales. Egentlig tænker jeg ikke over at den er sundere, for den smager lige så syndigt som man kender is. Den eneste forskel er at man lige skal huske at tage den op af fryseren i god tid, da den tøer langsommere op. Her i varmen betyder det naturligvis ingenting, men er kun en fordel. Men ellers er det et tip i kan skrive bag øret.

Husk at prøve den med mint, den er formidabel. Virkelig skøn smag. Vi har også haft en vanilje i fryseren, men som i kan se figurerer den ikke på billederne da Lasse har været hurtig som et lyn til at spise samtlige vaniljebøtter. Han kan ikke kan tåle chokoladeis, eller chokoladestykker. Generelt bare kakao. Så de resterende bøtter har jeg for mig selv. Det klager jeg ikke over.